Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2026, 00:23:48
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Mi-ai adus aminte de îndemnul economistului șef BNR Lazea: Declarații controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai"

https://youtu.be/N_JcGOKTZfI?t=74

___

Culmea e că tot ei au nenorocit școlile de arte și meserii, abia dacă găsești un croitor, un pielar, un tâmplar, ca să repari chestii.

Ei au distrus industria feroviară cât să fie jegos de-a dreptul să circuli cu trenul, jegos în gară, jegos pe peron, jegos în compartiment și insuportabil uneori.
Școlile de arte și meserii au fost desființate pentru ca ele sunt muguri și motoare de evoluție și creștere economică. Ca să înțelegi nebunia planului actual trebuie să încetezi să mai gândești în termeni de dezvoltare.
Totul de decenii merge spre TOCAT TOT ȘI RESETARE.

CE înțeleg ei prin asta urmează să aflăm în curând. Autodistrugerea este fără precedent, de aia nu știm ce și cum, cum să contribuim la frânarea acestui proces ticalos și viclean. Noi doar bănuim și observăm.

Este interesant să vedem ce vor face cu căile ferate!
Ai adus vorba la timp. Îmi stătea pe limbă.
Eu cred ca încă mai așteaptă… dar la un moment dat INTR UN MOMENT CRITIC va primi OK ul ptr refacere TOTALA… și știm și de ce.
.. cu finațare din aia astronomică.
O să vezi. Ăla va fi un mare punct de cotitură, precum un semn al vremurilor de apoi.

Deja este sugerată în filme…

Deocamdată văd ca se apucă de renovat GARA DE NORD, cea mai mare din țară.
Nu cred ca o fac ca să circule numai 5 trenuri cu două vagoane prăpădite. Ceva COC EI! Ceva ce se apropie.
Totul se mișcă ca după o listă cu sarcini de bifat la anumite date în timp.

Last edited by cozia; 24.01.2026 at 00:40:11.
Reply With Quote