![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Poate nu stii cum se aduna fratii pastori la casele bolnavilor se roaga si ei acolo si apoi incepe haleala la mancare... Poate nu stii ce se intampla cand are lor evanghelizarile ... vecina mea penticostala , era foarte stresata ca trebuie sa se pregateasca ca intr-o seara "fratii pastori" vor urma sa serveasca masa la ea...apoi sa nu-ti imaginezi sa i-a servit cu fursecuri si cu sticsuri... Poate nu ai aflat ce fac unii pastori baptisti dupa inmormantari : servesc pomana intr-o camera separata de ceilalti oameni si servesc un whiski in taina... ...toate astae le-am intalnit in judetul Bihor... In ceea ce priveste cersitul , pastorii nu se duc , ca vin banii spre ei...pt documentare , citeste articolele de pe net de pastorul timisorean Tipei si nu mai stiu cum il cheama , sa vezi acolo CATA MISCARE face acest om ... Citat:
si la NP sunt pocaiti si "pocaiti"=pacaliti.. Tu de exemplu crezi ca mantuirea se rezuma la o baita (botez) si la citirea Bibliei...te inseli ! Citat:
Citat:
Daca nu s-a dus pe rapa de 2000 de ani BO , nu se va mai duce in veac . Dar ce va fi oare cu ereziile si sectele aparute ca ciupercutele dupa ploaie ? Nu sunt astea oare lucrarea Satanei ?...OM VEDEA LA PARUSIE ... Citat:
Cum am inteles eu din postarea ta , asa ti-am raspuns...daca tu o iei ca pe o jignire , inseaman ca tu mai jignit primu ( nu pe mine , ci Biserica mea...eu am atitudinea Sf. Ap. Petru din Ghetsimani, sa stii asta.). Citat:
Prin NP omul nu se apropie de D-zeu , ci poate afla mai multe despre D-zeu , si eu te intreb , OARE CEI CARE CUNOSC SE MANTUIESC ? ap spune ca si diavolii cred si se cutremura...am mai spus-o : NU CITITORII BIBLIEI , NICI ASCULTATORII , SI NICI CEI CARE VORBESC DESPRE D-zeu = NU SE MANTUIESC , ci aceia CARE IMPLINESC...Tu de unde faci parte ? Expresia :"oamenii sunt infiati prin Fiul , si rascumparati prin MIELUL " este specifica SECTARILOR ? |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|