![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce tu nu faci. Nici fata de preot (pastor sa zicem) nici fata de tovarasii de credinta, cum se practica in primele veacuri. "Mărturisiți-vă deci unul altuia păcatele și vă rugați unul pentru altul, ca să vă vindecați, că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului. " (Iacov 5:16) Asa ca atunci cand tu nu faci asta, de fapt nu ai incredere in Dumnezeu ci ignori pe Dumnezeu ignorand si rastalmacind Scriptura. Last edited by AlinB; 12.05.2010 at 12:59:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fii linistit ca am fost si eu la marturisire , insa daca pacatuiesc si nu am la cine marturisi nu voi sta cu pacatele peste mine si I le voi marturisi imediat Domnului. In El pot avea incredere ca e un martor obiectiv si ca este oricand langa mine sa ma asculte si sa ma ierte daca ma pocaiesc .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
@ doriana &alinB pana la urma cum ati rezolvat dilema cu parasuta? sau a ramas in aer? ca pe mine m-ati pierdut pe drum si tot nu mi-e clar cum poti avea incredere totala in propria constiinta ( da, stiu, e glasul lui Dumnezeu in om) in viata de acum, cand ea de fapt, in starea cazuta in care suntem, e un fel de complice la pacat atunci cand aplicam mai mult sau mai putin constient tot felul de tehnici subversive de autoamagire prin care o inabusim si anesteziem? va propun o dilema asemanatoare, poate ne mai vin idei. desi nu de idei ducem lipsa, ci tocmai de renuntarea la propriile idei so-called "briliante" (parerea mea) pe un alt topic: "Voi ce ati fi facut?" poate treceti pe acolo |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si iata una dintre cele mai frumoase instructiuni cuprinse in Cuvantul Sau: "De vrea cineva să facă voia Lui, va cunoaște despre învățătura aceasta dacă este de la Dumnezeu ." Ioan 7: 17 Cheia este sa doresti sa cunosti Adevarul. Daca nu-ti doresti asta, nu te va putea lumina nici cea mai inteleapta minte , nici cel mai duhovnicesc om posibil. Insa daca tu cauti Adevarul cu sinceritate, e posibil sa mai gresesti si sa dai in gropi, dar Dumnezeu iti garanteaza la final reusita.
|
|||
|
|||
![]()
vine dinspr-e domnia ta stimata delia31da te rog inteligenta mai incet ca ne arde mai ceva ca microundele nu de alta de nu ne spuneai:e nevoie de o minte inteligenta am incheiat citatul,o puteam prajii rau de tot.mama ce mi-sa intimplat hai lunineaza-ne si pe noi ce tot spui acolo apostoli aveau o minte inteligenta?s-au luminata de insu-si DL.IISUScu, care au cutreierat tinuturile triburilor unele chear salbatice si s-au intilnit cu femei luminate vezi cananeanca dar acestea s-au petrecut doar ca sa se implineasca scripturile.aici nu e vorba cit de inteligenti suntem ci de dragostea pt.Dumnezeu in lucrarea sa de lumina primita de la Domnia Sa.sigur nu ai avut ocazia sa vezi pe nea Ion care a coborit din virful muntelui imbracat in haine simple dar cind acesta deschide gura si vorbeste despreDumnezeu se lumineaza in jurul lui si auzi lucruri mari si nemai-auzite.aceasta e "inteligenta"cea adevarata cea duhovniceasca de care avem nevoie noi toti.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|