Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2010, 18:24:59
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai tocmai El a zis "nu te increde in parasuta principala" adica in constiinta ta care poate fi partinitoare si corupta de pacat, du-te si marturiseste-ti pacatele.

Ceea ce tu nu faci. Nici fata de preot (pastor sa zicem) nici fata de tovarasii de credinta, cum se practica in primele veacuri.

"Mărturisiți-vă deci unul altuia păcatele și vă rugați unul pentru altul, ca să vă vindecați, că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului. " (Iacov 5:16)

Asa ca atunci cand tu nu faci asta, de fapt nu ai incredere in Dumnezeu ci ignori pe Dumnezeu ignorand si rastalmacind Scriptura.

@ doriana &alinB
pana la urma cum ati rezolvat dilema cu parasuta? sau a ramas in aer?

ca pe mine m-ati pierdut pe drum si tot nu mi-e clar cum poti avea incredere totala in propria constiinta ( da, stiu, e glasul lui Dumnezeu in om) in viata de acum, cand ea de fapt, in starea cazuta in care suntem, e un fel de complice la pacat atunci cand aplicam mai mult sau mai putin constient tot felul de tehnici subversive de autoamagire prin care o inabusim si anesteziem?

va propun o dilema asemanatoare, poate ne mai vin idei.
desi nu de idei ducem lipsa, ci tocmai de renuntarea la propriile idei so-called "briliante" (parerea mea)

pe un alt topic: "Voi ce ati fi facut?"
poate treceti pe acolo

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudine crestina fata de ceilalti iustin10 Generalitati 35 18.02.2013 20:17:39
Haideti sa luam atitudine! Crestin_Simona Stiri, actualitati, anunturi 256 13.12.2010 21:07:35
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13