![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by doctor_faustus; 29.08.2010 at 22:27:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma ispititi sa vorbesc poate putin mai lejer si poate o sa primesc din nou ban si nu vreau acest lucru.
Dar spuneti-mi, ce face sufletul asta acolo? Si de ce sufletul fetitei si al lui Lazar nu si-au amintit aceasta calatorie? In timpul acela Hristos isi lepadase dumnezeirea si nu mai avea pe cine sa insoteasca sufletelele? Asa cum spuneam si in completarea postului trecut: Daca sufletul vine de la Dumnezeu si este neprihanit de ce are nevoie de botez? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu unul ma declar multumit ca nu am parte de o lumina (fotoni) in fata. Lumina pe care o am este Hristos si cuvantul Sau - Sfanta Scriptura. Nu am nevoie de superstitii si asa zise luminari. Singurul care merita admiratia noastra este Hristos, pentru ca orice fapta in care umblam noi sau inaintasii nostri ne-au fost pregatite mai dinainte de facerea lumii. De aceea noi ne inchinam Creatorului si nu creaturii ce primeste totul de la Facator.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pot fi tot felul de experiente cu Dumnezeu, nu neg. Apreciez cativa preoti pe care i-am cunoscut personal si pe altii din istorie, preoti ortodoxi. Apreciez de asemenea si enoriasi si cred ca pot avea anumite experiente cu Dumnezeu. Dumnezeu ofera copiilor sai de pretutindeni bunatate si mila, insa Adevarul este Hristos si atat. Fara inchinare la Sfinti, fara pupaturi de moaste, fara intermediere intre Mantuitor si mantuit. Asa scrie in Biblia pe care eu o citesc.
Moartea este o realitate si sufletul nemuritor este doar un mit cu multe implicatii pagane. P.S. Imi poate spune cineva ce faceau sufletele adormitilor respectiv Lazar si fetita inviata de Isus? Last edited by claudiu.hcs; 29.08.2010 at 22:58:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am afirmat ca sunt sectar adventist. Sunt liber cugetator si imi place sa gandesc logic si rational. Studiez Biblia de mic prunc si nu am reusit sa gasesc concluziile bisericii ortodoxe. Am vizitat multe culte religioase (locasurile de inchinare) si nu cred ca o singura confesiune religioasa are tot adevarul teologic. Pana la urma biserica este un trup de oameni format din indivizi din orice confesiune.
Eu nu va vorbesc jignitor si consider ca nu am produs niciun rau pentru ca sa fie necesara plecarea mea. P.S. Imi poate spune cineva ce faceau sufletele adormitilor respectiv Lazar si fetita inviata de Isus? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|