Citat:
În prealabil postat de OmuBun
Cunosc -cred- destul de bine, pozitia lui Zaharia, pentru ca eu insumi am fost candva tinta argumentelor lui... infailibile... Din pacate, in afara de vorbe, nimic concret si revelator. Teoretic, un inversunat al Sfintei Traditii! Practic, rautate si marire de sine. Personal m-am asteptat la un astfel de om sa se alature macar o data unui grup de rugaciune; abia atunci apreciam cu adevarat dragostea fata de aproapele, "duritatea" blandetii, jertfa pe Altarul crdintei mult-trambitate. Din pacate nimic. Si nu e singurul care impune prin atitudine si tonul din mesaje, respect si retinere. Dar la el am indraznit eu sa am... asteptari!...
|
Imi pare f rau ca se scrie astfel despre Zaharia. Neintelegerea si madria ne apartin. Si apoi, OmuBun, daca retin bine, nici tu nu ai participat la primul grup de rugaciune; ai fost chiar circumspect ca se vor gasi 7 care sa vrea sa se roage; dar nu a fost asa. Sa nu il judecam pe colegul nostru, care poate din lipsa de timp nu se alatura. sunt multi care mi-au spus, contactati fiind pe privat, ca se roaga separat, dar se roaga. Nu suntem noi in masura sa judecam.
trebuie insa sa-ti spun, ca in rest mi-au placut mesajele tale de pe acest topic, si nu numai...
Citat:
În prealabil postat de OmuBun
forum ortodox
|
Site-ul, da; dar forumul?!?