![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bun. Și ce propuneți relativ la acest topic? Să judecăm după capul altuia, mai ales când acela a debitat povești în contradicție cu Biblia? Nu mai bine ne rugăm, cerem călăuzire de la Duhul Sfânt și studiem problema cu capul nostru? Că doar de aia-l purtăm pe umeri, Doamne iartă-mă!
|
|
|||
|
|||
![]()
Încă o dovadă CLARĂ a ereziei adventiste, direct din Sfânta Scriptură.
CAPITOLUL 28 Saul la vrajitoarea din Endor. 3. Murind Samuel, l-a plans tot Israelul si l-au ingropat in Rama, cetatea lui. Saul insa izgonise pe cei ce chemau mortii si pe ghicitori din tara. 4. S-au adunat deci Filistenii si s-au dus de si-au asezat tabara la Sunem; si-a adunat si Saul tot poporul lui Israel si si-a asezat tabara pe Ghilboa. 5. Vazand insa Saul tabara Filistenilor, s-a spaimantat si s-a tulburat tare inima lui. 6. Si a intrebat Saul pe Domnul, dar Domnul nu i-a raspuns nici in vis, nici prin Urim, nici prin prooroci. 7. Atunci Saul a zis slugilor sale: “Cautati-mi o femeie vrajitoare, ca sa merg la ea s-o intreb”. Iar slugile i-au raspuns: “Este aici in Endor o femeie vrajitoare”. 8. Apoi si-a dezbracat Saul hainele sale si a imbracat altele si s-a dus el insusi cu doi oameni si au venit la femeie noaptea; si i-a zis Saul: “Rogu-te, ghiceste-mi chemand un mort si scoate-mi pe cine iti voi spune eu!” 9. Dar femeia i-a raspuns: “Tu stii ce a facut Saul, cum a alungat el din tara pe cei ce cheama mortii si pe ghicitori. Pentru ce dar intinzi tu cursa sufletului meu spre pieirea mea?” 10. Si s-a jurat Saul pe Domnul, zicand: “Viu este Domnul, nu vei suferi nici un necaz pentru fapta aceasta”. 11. Atunci femeia a intrebat: “Pe cine sa-ti scot?” Raspuns-a el: “Pe Samuel sa mi-l scoli!” 12. Cand a vazut femeia pe Samuel, a racnit tare. Apoi intorcandu-se femeia catre Saul, a zis: “Pentru ce m-ai amagit? Tu esti Saul”. 13. I-a zis regele: “Nu te teme. Spune-mi ce vezi?” Si raspunzand, femeia a zis: “Vad parca un dumnezeu, iesind din pamant”. 14. “Ce infatisare are?” a intrebat-o regele. Ea a raspuns: “Iese din pamant un barbat foarte batran, imbracat cu o haina lunga”. Atunci a cunoscut Saul ca acela este Samuel si a cazut cu fata la pamant si s-a inchinat. 15. A zis Samuel catre Saul: “Pentru ce ma tulburi, ca sa ies?” Iar Saul a raspuns: “Imi este tare greu; Filistenii se lupta impotriva mea, iar Dumnezeu S-a departat de mine si nu-mi mai raspunde nici prin prooroci, nici in vis, nici in vedenie; de aceea te-am chemat, ca sa ma inveti ce sa fac”. 16. A zis Samuel: “La ce ma mai intrebi pe mine, daca Domnul S-a departat de tine si S-a facut vrajmasul tau? 17. Domnul face ceea ce a grait prin mine: Va lua Domnul domnia din mainile tale si o va da lui David, aproapele tau. 18. Deoarece tu n-ai ascultat glasul Domnului si n-ai implinit iutimea maniei Lui asupra lui Amalec, de aceea Domnul face aceasta cu tine acum. 19. Si va da Domnul pe Israel impreuna cu tine in mainile Filistenilor; maine tu si fiii tai veti fi cu mine si tabara lui Israel o va da Domnul in mainile Filistenilor”. 20. Atunci Saul a cazut deodata cu tot trupul sau la pamant, caci se spaimantase grozav de cuvintele lui Samuel; afara de aceasta si puterile il parasisera, caci nu mancase paine toata ziua aceea si toata noaptea. |
|
|||
|
|||
![]()
CLARĂ? Hai să fim serioși! Clară e doar dovada ereziei la vrăjitoare și la apostatul rege al lui Israel. Și probabil și la cei care au ajuns să creadă mai degrabă în vrăjitoare decât în Dumnezeu, la cei care au impresia că vrăjitoarele îi învie pe sfinți și nu Hristos!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Știi, are românul o vorbă... Urâtă, dar se potrivește în cazul acesta: "l-a văzut pe dracu' ". La propriu.
Ca urmare a apostaziei lui, apostazie ce a culminat cu consultarea unei vrăjitoare, Saul a ajuns să experimenteze vorba aceea și la figurat, când urma să moară pe câmpul de luptă. Datorită neascultării a fost lepădat de Dumnezeu și dat pe mâna Satanei, care știe ce are de făcut cu oamenii lui... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poți indica versetele care fac această distincție? Mă refer la episodul cu vrăjitoarea din Endor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ei sunt printre noi, si isi spun "adventisti", dar poporul ii stie de sectari sambetisti! Atentie! sa nu va intalniti cu astfel de zombi, ei sunt slabiti atat de la dieta - chiar si creierele li s-au congestionat -, dar si de la erezie. Feriti-va sa stati de vorba cu nebunii, ca innebuniti si voi!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Illuminatule, ai decăzut mult... păcat de tine...
|
|
|||
|
|||
![]()
Oh, ipocritule "colega", bine te-am regasit!
Uitandu-te la mine, te vezi pe tine in toata goliciunea-ti rusinoasa! Asta e singurul mod de a comunica cu tine! In sferele inalte in care iti speli creierul nu se poate ajunge decat in acest mod. Gandeste-te ca in acest mod tu rationezi! Numai ca nu-ti dai seama, dar asa se vede din afara sectei tale pocite si satanice!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" Last edited by Illuminatu; 19.09.2012 at 17:46:54. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|