Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2011, 12:36:23
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Voi citi. Banuiesc ca voi gasi o preamarire a bisericii catolice. Sunt curios daca ma insel.
Eu sunt curios daca, dupa ce veti constata ca v-ati inselat (in ipoteza ca aveti onestitatea intelectuala sa faceti acest lucru) va veti inoarce aici pentru a va cere scuze.

Citat:
Noi il iubim pe Tatal pentru ceea ce este. "Dumnezeu este dragoste" (1 Ioan 4:8). Si, nu este o dragoste declarativa ci una care se da pe Sine Insasi. La asa ceva nu poti sa raspunzi decat cu dragoste.
Pai inainte ati spus ca-L iubiti pentru fagaduintele Sale, Inviere, viata vesnica etc.

Daca maine vi s-ar arata Dumnezeu si v-ar spune: "Grasule, uite ce e, tu stii ca eu m-am mai razgandit si alta data, stii, atunci cu Potopul; asa ca am stat si am hotarat ca dupa moarte din tine n-o sa mai ramana nimic, nu tu suflet, nu tu Inviere, pentru ca asa Consider Eu ca e mai bine, oricum, o viata de 70 de ani cu Dumnezeu e mai bine si mai mult decat nimic", L-ati mai iubi ?

Citat:
Dvs. vreti sa vorbiti de Dumnezeu fara dragostea Lui (care se vede din ceea ce a facut si va face pentru noi, pacatosii). Este absurd, imposibil. Nu mai este dumnezeu.
Eu nu vreau si nu pot sa separ divinitatea de dragoste. De unde ati scos bazaconia asta ?

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
INVIEREA DOMNULUI iosif Din Noul Testament 21 20.04.2025 09:32:01
Dumnezeu nu ne lasă când avem credință și nădejde. dorinastoica14 Generalitati 22 01.04.2013 11:17:13
Maica Domnului... mama noastra, a tuturor crestinilor! laurastifter Despre Biserica Ortodoxa in general 41 18.10.2011 08:24:35
durere si Nadejde emili76 Generalitati 18 30.12.2009 18:37:13