Citat:
În prealabil postat de grasu77
Voi citi. Banuiesc ca voi gasi o preamarire a bisericii catolice. Sunt curios daca ma insel.
|
Eu sunt curios daca, dupa ce veti constata ca v-ati inselat (in ipoteza ca aveti onestitatea intelectuala sa faceti acest lucru) va veti inoarce aici pentru a va cere scuze.
Citat:
Noi il iubim pe Tatal pentru ceea ce este. "Dumnezeu este dragoste" (1 Ioan 4:8). Si, nu este o dragoste declarativa ci una care se da pe Sine Insasi. La asa ceva nu poti sa raspunzi decat cu dragoste.
|
Pai inainte ati spus ca-L iubiti pentru fagaduintele Sale, Inviere, viata vesnica etc.
Daca maine vi s-ar arata Dumnezeu si v-ar spune: "Grasule, uite ce e, tu stii ca eu m-am mai razgandit si alta data, stii, atunci cu Potopul; asa ca am stat si am hotarat ca dupa moarte din tine n-o sa mai ramana nimic, nu tu suflet, nu tu Inviere, pentru ca asa Consider Eu ca e mai bine, oricum, o viata de 70 de ani cu Dumnezeu e mai bine si mai mult decat nimic", L-ati mai iubi ?
Citat:
Dvs. vreti sa vorbiti de Dumnezeu fara dragostea Lui (care se vede din ceea ce a facut si va face pentru noi, pacatosii). Este absurd, imposibil. Nu mai este dumnezeu.
|
Eu nu vreau si nu pot sa separ divinitatea de dragoste. De unde ati scos bazaconia asta ?