![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu zic ca din moment ce Sf. Scriptura nu ofera aceasta informatie, inseamna ca nu iti este utila. Deci e mai bine sa nu speculezi. Citat:
Practic, pentru a fi lucrator, credinciosul trebuie sa depuna un efort. Efort care este exclus din ecuatia "mantuirii neoprotestante". Sau nu se vorbeste de el. Ceea ce e norma, insasi Luther a desfiintat ideea si o data cu ea mantuirea celor care cred in aceasa minciuna. Citat:
Harul legat de preotie il recunosc pana si NP altfel n-ar avea pastori sau orice credincios ar putea avea dupa bunul plac aceasta functie. Harul care il pune pe om pe calea mantuirii nu se gaseste decat in Biserica. Care nu e institutia aceea imaginara din povestile NP. Citat:
O relatie cu stapanul casei ignorand, uneori chiar dispretuind casnicii sai. Cei care intorc spatele Bisericii il intorc si lui Dumnezeu. Cu atat mai mult celor care aleg o secta in locul Bisericii. Sau ca sa folosesc o expresie care va este voua draga: cei care se lupta cu Biserica se lupta cu Dumnezeu, cei care intorc spate Bisericii, intorc spatele lui Dumnezeu. Desigur, chiar si in conditiile astea pot avea o legatura cu prietenul imaginar caruia ii poti spune Iisus Hristos dar..cat de handicapata este aceasta relatie cred ca poti sa-ti dai si singur seama din ce am scris mai sus. Cu toate virtutile pe care ti le inchipui ca le-ai fi dobandit din aceasta relatie. Una singura: erezia, este suficient ca toata ciorba asta care tie ti se pare ca miroase asa frumos sa se transforme in otrava. Last edited by AlinB; 10.11.2011 at 15:13:55. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a plans Iisus Hristos ? | Marin56 | Intrebari utilizatori | 8 | 23.06.2011 09:26:43 |
Iisus Hristos in contemporaneitate | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 01.12.2010 20:12:58 |
Exista Iisus Hristos? | iustin10 | Generalitati | 104 | 28.09.2010 15:45:28 |
Cum a devenit Iisus un Hristos | ionela7 | Vrajitoria | 19 | 21.09.2010 13:08:18 |
Iisus Hristos | ancah | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 09.05.2008 21:30:22 |
|