![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Poate am sarat cianura dar voi nu ati sarat nimic cea ce va exclude direct din asa zisi pretendenti la numele de crestini! Apoi sarea apostolilor sau totalitatea invataturilor lor au fost mai slabe decat a invatatorilor falsi? Pai asta nu inseamna ca biserica a fost biruita? Nu inseamna ca nu am avut peste 1500 de ani o biserica adevarata? Last edited by bairstow; 14.11.2011 at 21:52:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu iti dau un sfat: nu iti mai pierde timpul cu adventistii. Ai putea sa faci ceva folositor in timpul asta pe care il consumi cu ereticii. E un dialog al surzilor. Iar de întrebările nebunești și de înșirări de neamuri și de certuri și de sfădirile pentru lege, ferește-te, căci sunt nefolositoare și deșarte. De omul eretic, după întâia și a doua mustrare, depărtează-te, Știind că unul ca acesta s-a abătut și a căzut în păcat, fiind singur de sine osândit. |
|
|||
|
|||
![]()
E adevarat eu am pierdut azi o mare parte din timp incercand sa lamuresc anumite adevaruri. Dar acest om pierde zile intregi. Poate asta e serviciul lui?!? Da foarte greu scapi de acesti oameni si cu cat sunt mai indoctrinati cu atat nu te lasa in pace. Vezi cazurile iehovistilor. Gata ai dreptate .Multumesc.
Ps cand biblia ne vorbeste despre :uitati-va cu bagare de seama la sfarsitul felului lor de vietuire , nu vorbeste de martiri .Un om duhovnicesc primeste moartea trupului cu speranta duhovniceasca mai bine zis cu sufletul impacat. Mai ales ca nu toti crestinii au murit martiri in secolul 1 si nici toti apostolii.Ps 2 Eu vorbeam de must de vin . Din cate stiu eu nu rezista atat timp!Ps 3 Ruperi din context :)))) Vai ce minte ai... Last edited by bairstow; 14.11.2011 at 22:04:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Parcă vorbeam de must (de struguri, ori de mere). Ei, mai învață omul... chiar și de la un "nebun"... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
"Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviți cu luare aminte cum și-au încheiat viața și urmați-le credința." (Evrei 13,7 - versiunea Sinodală) No comment. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a plans Iisus Hristos ? | Marin56 | Intrebari utilizatori | 8 | 23.06.2011 09:26:43 |
Iisus Hristos in contemporaneitate | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 01.12.2010 20:12:58 |
Exista Iisus Hristos? | iustin10 | Generalitati | 104 | 28.09.2010 15:45:28 |
Cum a devenit Iisus un Hristos | ionela7 | Vrajitoria | 19 | 21.09.2010 13:08:18 |
Iisus Hristos | ancah | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 09.05.2008 21:30:22 |
|