Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.12.2011, 21:03:35
morroshan morroshan is offline
Member

Data înregistrării: 06.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
În schimb, nu văd cum un păgân din jungla amazoniană ar putea avea în subconștient o lege ceremonială iudaică de acum 3.500 de ani...
Sunt total deacord cu dumneavoastra. Ceea ce am postat acolo a fost ce am inteles din raspunsul anterior al domnului Grasu77. Astept sa imi confirme si domnul Grasu77 doar ca sa fim siguri ca suntem pe aceasi pagina :)
Vechi 30.12.2011, 21:30:04
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

heh,bine ca e o discutie in mare parte protestanta.macar nu se mai spammeaza partea cu catehismul si se poate zice ca se discuta scripturistic fara a se poate acuza de Sf.Traditie.just my two cents,nu ma bagati in seama
Vechi 30.12.2011, 21:36:51
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
heh,bine ca e o discutie in mare parte protestanta.macar nu se mai spammeaza partea cu catehismul si se poate zice ca se discuta scripturistic fara a se poate acuza de Sf.Traditie.just my two cents,nu ma bagati in seama
Stai liniștit: ne facem că nu te-am auzit... Numai să nu ne împuști cu arma aia din avatar...
Vechi 31.12.2011, 00:25:23
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Stai liniștit: ne facem că nu te-am auzit... Numai să nu ne împuști cu arma aia din avatar...
de fapt personajul e un robotel destul de filozofic in cea mai mare parte a timpului,asa ca stai linistit.
Vechi 31.12.2011, 04:36:58
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
de fapt personajul e un robotel destul de filozofic in cea mai mare parte a timpului,asa ca stai linistit.
Ah, m-am mai liniștit... dar tot tresar cînd aud pocnetele petardelor pe afară...
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? iRoDiOn Spiritualitatea ortodoxa 25 10.08.2012 17:35:13
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Pentru mine astazi s-a nascut o stea! nede_mar Stiri, actualitati, anunturi 28 19.03.2009 16:15:31