![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
După cum vezi ești obsedată de cip și de tot ceea e opus învățăturii creștine. Tremenii pe care îi folosești, din păcate, nu-i prea pricepi, nu e nevoie să aduc argumente, se vede din postările tale. Să fii sănătoasă.
Last edited by ovidiu b.; 11.01.2014 at 19:37:19. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
E o afirmatie riscanta si paguboasa duhovniceste. Ai vazut ca sustin ceea ce e in concordanta cu spusele unor duhovnici renumiti. Nu poti sa afirmi asa ceva despre mine fara a-i improsca si pe ei cu noroi. Apoi mai e ceva. Tonul face muzica, iar cuvintele pe care le scriem ne judeca pur si simplu. Iti doresc numai bine.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si duhovnicii renumiti care sustin contrariul ce sunt? Si de ce este relevanta parerea oricui atat timp cat nu are ca baza invatatura Bisericii?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu crezi in cip, nu eu. Vrei sa ma convingi ca cipul nu-mi afecteaza libertatea lasaata de Dumnezeu? Vrei sa ma convingi ca, daca doi-trei preoti spun ca cipul si Ortodoxia pot merge mana in mana, trebuie sa-i cred pe ei! Cine iti da dreptul sa afirmi asemenea gogomanii? Ai tupeul sa-mi spui sectanta? Vezi ca pana si randurile pe care le scrii miros a fum si a pucioasa din iad. Asa ca nu te mai da drept ortodox sadea, caci se vede de la o posta ce fel de duh te stapaneste. Last edited by antoniap; 12.01.2014 at 13:56:50. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru ca tu ai sustinut ca eu as folosi manevre comunistoide de reeducare te rog sa iti sustii parerea cu argumente. E o mare diferenta si o folosesti aceeasi tactiva diversionista. Eu nu cred in cip. Eu nu promovez cipul. In schimb tu introduci dogma anticip. Si ca cipul ar fi semnul fiarei. Citat:
Dar daca as vrea sa conving pe cineva dispus sa inteleaga i-asxplica faptul ca cipul nu ii afecteaza libertatea mai mult decat o fac celelalte lucruri pe care la foloseste: mobil, conturi pe forumuri, pe facebook, conturi de e-mail, etc. Si ca este ipoctizie sa lupti impotriva unei chestii care iti limiteaza libertatea cand nu ai o problema sa le folosesti pe celelalte. Citat:
Gogomanii sunt cele pe care se afirmi tu. Nu doi-trei preoti nu lupta de o maniera ce tine de patologic impotriva cipului. Doi-trei preoti lupta si sustin cauza asta. Asa ca cine minte? Normal. Si ti-am zis si de ce esti sectanta: introduci fata temei scripturistic sau traditional (ma refer la Sf Traditie) o dogma noua: cipul=semnul fiarei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu dragoste muuuuulta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar sa nu vina si Antonia ca incepe sa controleze copilul sa nu aiba cip. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Argatu | ionelnelu | Stiri, actualitati, anunturi | 37 | 18.10.2011 14:13:29 |
Parintele Ilarion Argatu | ionelnelu | Calugarul | 12 | 08.05.2008 21:49:02 |
Rugaciuni pentru parintele Mihail Cazacu | Tudor | Rugaciuni | 2 | 16.03.2006 16:56:15 |
|