![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
||||

| 
||||
| 

am o mica rugaminte : nu tineti "reteta" asta fara sa cereti sfatul parintelui duhovnic!nu lasati sa va sminteasca tot ce scrie pe aici...

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

DOAMNE-DOAMNE STIE CE NE E DE FOLOS PENTRU MANTUIRE.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Da edit si fa rectificarea ! 

Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann)  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

După cum vezi ești obsedată de cip și de tot ceea e opus învățăturii creștine. Tremenii pe care îi folosești, din păcate, nu-i prea pricepi, nu e nevoie să aduc argumente, se vede din postările tale. Să fii sănătoasă.

Last edited by ovidiu b.; 11.01.2014 at 20:37:19.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

E o afirmatie riscanta si paguboasa duhovniceste. Ai vazut ca sustin ceea ce e in concordanta cu spusele unor duhovnici renumiti. Nu poti sa afirmi asa ceva despre mine fara a-i improsca si pe ei cu noroi. Apoi mai e ceva. Tonul face muzica, iar cuvintele pe care le scriem ne judeca pur si simplu. Iti doresc numai bine.

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Si duhovnicii renumiti care sustin contrariul ce sunt? Si de ce este relevanta parerea oricui atat timp cat nu are ca baza invatatura Bisericii? 

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Depinde la ce anume ne raportam si catre cine invocam , sau mai bine zis , cui ne rugam.Desigur ca magia nu are nici o legatura sau asemanare cu credinta , dar ea se poate folosi in mod denaturat de simbolistica scripturala , pentru a obtine efecte adverse binelui . Last edited by nacu simona; 12.01.2014 at 03:07:55.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Tu crezi in cip, nu eu. Vrei sa ma convingi ca cipul nu-mi afecteaza libertatea lasaata de Dumnezeu? Vrei sa ma convingi ca, daca doi-trei preoti spun ca cipul si Ortodoxia pot merge mana in mana, trebuie sa-i cred pe ei! Cine iti da dreptul sa afirmi asemenea gogomanii? Ai tupeul sa-mi spui sectanta? Vezi ca pana si randurile pe care le scrii miros a fum si a pucioasa din iad. Asa ca nu te mai da drept ortodox sadea, caci se vede de la o posta ce fel de duh te stapaneste. Last edited by antoniap; 12.01.2014 at 14:56:50.  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Parintele Argatu | ionelnelu | Stiri, actualitati, anunturi | 37 | 18.10.2011 15:13:29 | 
| Parintele Ilarion Argatu | ionelnelu | Calugarul | 12 | 08.05.2008 22:49:02 | 
| Rugaciuni pentru parintele Mihail Cazacu | Tudor | Rugaciuni | 2 | 16.03.2006 17:56:15 | 
| 
 |