![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
am o mica rugaminte : nu tineti "reteta" asta fara sa cereti sfatul parintelui duhovnic!nu lasati sa va sminteasca tot ce scrie pe aici...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
DOAMNE-DOAMNE STIE CE NE E DE FOLOS PENTRU MANTUIRE. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da edit si fa rectificarea !
|
|||
|
|||
![]()
După cum vezi ești obsedată de cip și de tot ceea e opus învățăturii creștine. Tremenii pe care îi folosești, din păcate, nu-i prea pricepi, nu e nevoie să aduc argumente, se vede din postările tale. Să fii sănătoasă.
Last edited by ovidiu b.; 11.01.2014 at 19:37:19. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
E o afirmatie riscanta si paguboasa duhovniceste. Ai vazut ca sustin ceea ce e in concordanta cu spusele unor duhovnici renumiti. Nu poti sa afirmi asa ceva despre mine fara a-i improsca si pe ei cu noroi. Apoi mai e ceva. Tonul face muzica, iar cuvintele pe care le scriem ne judeca pur si simplu. Iti doresc numai bine.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si duhovnicii renumiti care sustin contrariul ce sunt? Si de ce este relevanta parerea oricui atat timp cat nu are ca baza invatatura Bisericii?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Depinde la ce anume ne raportam si catre cine invocam , sau mai bine zis , cui ne rugam.Desigur ca magia nu are nici o legatura sau asemanare cu credinta , dar ea se poate folosi in mod denaturat de simbolistica scripturala , pentru a obtine efecte adverse binelui . Last edited by nacu simona; 12.01.2014 at 02:07:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu crezi in cip, nu eu. Vrei sa ma convingi ca cipul nu-mi afecteaza libertatea lasaata de Dumnezeu? Vrei sa ma convingi ca, daca doi-trei preoti spun ca cipul si Ortodoxia pot merge mana in mana, trebuie sa-i cred pe ei! Cine iti da dreptul sa afirmi asemenea gogomanii? Ai tupeul sa-mi spui sectanta? Vezi ca pana si randurile pe care le scrii miros a fum si a pucioasa din iad. Asa ca nu te mai da drept ortodox sadea, caci se vede de la o posta ce fel de duh te stapaneste. Last edited by antoniap; 12.01.2014 at 13:56:50. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Argatu | ionelnelu | Stiri, actualitati, anunturi | 37 | 18.10.2011 14:13:29 |
Parintele Ilarion Argatu | ionelnelu | Calugarul | 12 | 08.05.2008 21:49:02 |
Rugaciuni pentru parintele Mihail Cazacu | Tudor | Rugaciuni | 2 | 16.03.2006 16:56:15 |
|