Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2026, 23:11:20
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Într-adevăr, tocmai de asta îl apreciez pe Cristian R fiindcă este autentic, spiritual și vertical tocmai prin smerenie.

Dar eu ,atacam mereu aceste forme tocmai prin uneltele....

Așa,deci să nu uit că sunt intrat în "concediu" de la discuții teologice, spirituale, filosofice, creștine...

Rămân pe forum,dar deocamdată mă duc în alte direcții de dialog.

Referitor la ADN,ei bine l-am băgat în niște compilatoare mai specială,destinate aspectelor medicale, nutriție,etc.

Adică v-am mai spus și când am făcut testul anul trecut,este foarte simplu,dar durează cam o lună, cumperi kitul câteva sute de lei,depinde de ofertă,eu am folosit my heritage, după ți-l trimit ei prin ups parcă, după scoți ustensile,ai băț,un flacon cu lichid, îți bagi bățul în interiorul obrazului,îl tamponezi acolo câteva minute, după bagi bățul în flacon și trimiți înapoi plicul, că îți dă plic direct cu adresă scrisă pe el.

Testul vine din Germania,tu îl trimiți înapoi în Germania,ei îl trimit în California,firma are sediul în Tel Aviv.

Înainte de a trimite plicul scanezi codul de pe fiola și-l îl atribuie contului tău făcut pe My heritage, unde îți vor veni rezultatele,după care te sună un evreu din Israel să-ți negocieze un abonament full-time pe in an cu toate facilitățile.

Eu am stat la povești cu el de mi l-a lăsat la jumătate prețul, că oricum voiam să-mi fac.

Oricum după ce îți vin rezultatele poți descărca fișierul raw AND și îl poți vinde direct la extratereștrii dacă vrei.....Sau îl poți încărca și pe alte site-uri să cauți chestii care te interesează, majoritatea sunt gratuite,sau la preț mic.

O sa fac într-o postare viitoare chestiile tehnice din ADN.

Thread Tools
Moduri de afișare