![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai citit capitolul erspectiv, anita? Merita sa vezi si parerea asta. Nu numai preotii trebuie sa se straduiasca sa fie ca cei de la inceputuri, dar si noi. Nicaieri la inceputuri nu se facea aceasta deosebire intre ei si noi. Un mirean credincios ca si un preot trebuie sa se cerceteze si sa se spovedeasca de indata ce a gresit cu ceva. Nu este vorba de canoane aici, ci de pacate, or pacatele tot crestinul ar trebui sa stie cate sunt, nu sunt o mie de canoane. Nu numai preotii din occident au astfel de idei, si in Romania in Ardeal le au unii , si in alte tari cum ar fi Grecia sau Liban si Siria. Si eu gandeam asa la inceput iar parintele meu nu m-a obligat sa fac cum credea el, m-a lasat sa ma impartasesc mai intai numai cu spovedanie si mai tarziu cand am inteles si eu unele lucruri mi-a zis sa ma impartasesc des. Este bineintleles importanta relatia cu duhovnicul. |
|
|
|||
|
|||
|
Am citit ce curand 'Despre Inselare'
Acolo spune ca primul pas catre mantuire este vederea pacatului propriu ,apoi pocainta s.a.m.d. Deci vederea pacatului propriu este mare lucru ,in functie de cata mandrie avem in noi aceasta vedere poate fi incetosata. Ma rog ,e doar o parere. De aceea e bine sa mergem cat mai des la slujbe si sa ne spovedim. Eu ma simt bine sa ma spovedesc si apoi daca mi se da incuviitare ma impartasesc. Dar spovedania mai intai ,este un fel de a face ascultare. |
|
|
|||
|
|||
|
Dom-le poate ne da careva linkul cu parintele Staniloae zicand ca ecumenismul e produsul masoneriei.
(inregistrarea video sau audio.) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.ortodoxmedia.com/inregist...spre-ecumenism dai click pe Despre ecumenism, sub poza. e mp3. se aude cam prost. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Consecintele razboiului | mihaela75 | Generalitati | 17 | 24.03.2011 20:59:43 |
| Mihai Viteazul - Parastas la 409 ani de la moartea acestuia | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 11.08.2010 21:45:00 |
| Identificarea sufletului si identitatea acestuia | adelin | Generalitati | 23 | 27.01.2010 13:01:38 |
| Pacatul - si consecintele lui? | s_snape | Generalitati | 14 | 09.05.2009 16:37:11 |
| Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia | magnusfelyx | Generalitati | 6 | 30.12.2008 20:14:48 |
|
|