Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2010, 21:11:03
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Aha! Bine face, zic eu. E bine sa ne rugam iarasi si iarasi. Dar sa continuam si acasa, nu numai in biserica. Cum spunea Sf Ap Pavel, "rugati-va neincetat".

Cred ca am ramas cu impresia asta citind topicele care cereau rugaciuni. De cele mai multe ori fratii ortodocsi nu spuneau : "ma voi ruga pentru tine", ci "te voi pune la pomelnic la biserica/manastirea X. " Acum , eu, ca om venit din afara, primul gand care mi-a venit a fost : " Bietul preot...cum de-o mai trai...toata responsabilitatea si tot greul e pe el...si e si el tot om cu probleme..." Daca m-am inselat, in sensul ca de fapt fratii ortodocsi/catolici sunt oameni ai rugaciunii, nu pot decat sa ma bucur. :)
Ortodoxia , e ea însăși o "rugăciune continuă", de mulțumire, de laudă, de cerere , este însăși inima curată și smerită ce Dumnezeu nu o va urgisi , dovadă că tăvălugul nemilos al timpului a păstrato neatinsă, nealterată , de neânvins ! Doamne ajută !+

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce feedback primiti de la Dumnezeu ? Petre. Pocainta 31 21.06.2012 17:27:24
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? Tangun Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 3 01.02.2011 09:27:11
despre dreptul divin al regelui de a conduce mihailt Generalitati 1 04.04.2009 04:22:50
Cum recunoastem un semn divin? Dan.22 Generalitati 5 08.01.2009 22:56:10
Un nou semn divin: Icoana Maicii Domnului Laurentiu Generalitati 18 11.06.2008 20:50:22