Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2010, 23:59:17
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Ortodoxia , e ea însăși o "rugăciune continuă", de mulțumire, de laudă, de cerere , este însăși inima curată și smerită ce Dumnezeu nu o va urgisi , dovadă că tăvălugul nemilos al timpului a păstrato neatinsă, nealterată , de neânvins ! Doamne ajută !+
Ce spui tu e foarte frumos, Cristi, si arata o mare dragoste fata de ortodoxie. Insa cred ca esti de acord cu mine ca este doar o metafora. Tehnic vorbind, rugaciunea inseamna comunicare cu Dumnezeu.
Iar ortodoxia inseamna rugaciune, dar mai inseamna si traditie, oameni, cantare bizantina, ritualuri cu un anumit specific, deci , un buchet de mai multe lucruri. Dintre acestea toate cred ca rugaciunea curata si simpla e tot ce e mai important, caci e cea mai sigura legatura cu cerul catre care tindem. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce feedback primiti de la Dumnezeu ? Petre. Pocainta 31 21.06.2012 17:27:24
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? Tangun Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 3 01.02.2011 09:27:11
despre dreptul divin al regelui de a conduce mihailt Generalitati 1 04.04.2009 04:22:50
Cum recunoastem un semn divin? Dan.22 Generalitati 5 08.01.2009 22:56:10
Un nou semn divin: Icoana Maicii Domnului Laurentiu Generalitati 18 11.06.2008 20:50:22