Citat:
În prealabil postat de postasul.
O fi adevarat ca toata lumea (din Romania) stie de Iisus (adica, a auzit de El). Dar, marea majoritate, cunosc foarte putin despre Iisus. Cat priveste pe cei care-L cunosc pe Iisus... acestia sunt si mai putini.
Topicul se intituleaza "ce avem in comun". Hai sa vorbim despre marturia Domnului Iisus Hristos si a Sfintilor Sai Apostoli. In aceste marturii este cuprinsa toata invatatura crestina.
Poti sa arati ce spun Sfintii Apostoli despre Maica Domnului? Asta, numai daca invataturile lor conteza pentru tine.
|
nu numai romanii stiu de Isus, stiu pana si iudeii, chiar daca-l reneaga, si cei din Somalia, si din USA, si cei din Asia, nu cred ca exista continent care sa nu stie de Isus, poate ceva triburi n-or sti, in rest toti au auzit de El. Da, asa este, putin cunosc si Il cunosc.
ce avem in comun???? faptul ca toti credem in Dumnezeu... iar de aici drumurile se bifurca.
crede-ma ca n-am sa mai discut cu sectarii de Maica Domnului si Sfintii Parinti, pentru ca nu merita sa mai fie tarati in noroi, n-o mai iau de la capat, cum am facut cand am aparut aici, si mi-au sarit sectarii in cap ca nu exista nici o Miaca Domnului, ci e doar o femeie oarecare, Sfintii nu exista, nu exista pomeni, ca ne inchinam la lemne, mai vine cica cu fine ironii si alte blasfemii. uite acu a aparut unul care deja e mantuit...
culmea, ca e cineva careia ii place sa spuna culmea, aici pe site crestin ortodox, mi se spun toate astea.... iar eu daca le spun sa citeasca Sfintele Taine, sa se spovedeasca, sa-si gaseasca un duhovnic, se crucesc .... de zici ca eu sunt sectara si ei ortodoxii.