Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.09.2010, 09:12:41
samson samson is offline
Banned

Data înregistrării: 25.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de licorcrist Vezi mesajul
Ok, ti-am dat prea multa atentie si ai ajuns sa sari calul, tinere. Vezi ca in zelul tau ai ajuns sa crezi ca stii inimile si rarunchii oamenilor.
In primul rand nu eu am sarit calul, nu eu te-am facut teribilist de 2 bani sau sa iti zic ca esti intr-o ureche, plus atitudinea care ai avut-o in postarile tale.
In al doilea rand nu trebuie sa stiu rarunchii si inima omului cand vad modul tau de gandire. Toata ziua de ieri ai incercat sa imi spui ca omul e mantuit prin botez. De Hristos n-ai zis o vorba, de aici concluzia ca tu te increzi in botez mai mult decat in Hristos.

Citat:
În prealabil postat de licorcrist Vezi mesajul
Distractia s-a incheiat. Multumeste-te ca ai avut cele 15 minute de glorie. Altele nu mai primesti de la mine.
Nici nu ma intereseaza sa primesc de la tine minute, evidenta este ca tu nu suporti sa fii combatut si daca cineva te inchide in propriile argumente incepi sa acuzi ca e intr-o ureche, ca sare calul etc.
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 10:40:09
licorcrist licorcrist is offline
Member

Data înregistrării: 22.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de samson Vezi mesajul
De Hristos n-ai zis o vorba, de aici concluzia ca tu te increzi in botez mai mult decat in Hristos
OK, s-a notat concluzia.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului alynna Biserica Ortodoxa Romana 22 10.05.2013 08:28:51
Care este sensul Botezului Domnului? Florin-Ionut Botezul 33 07.01.2013 15:38:30
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi georgeval Botezul 22 21.02.2012 23:08:48
Taina Botezului în Filocalie NECTARIE Botezul 6 23.11.2011 15:34:34