![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by adiandrea6; 17.09.2010 at 23:21:38. |
|
|
|||
|
|||
|
Deja devii mai mult decât penibilă și obraznică !!! Eu am spus că vorbele ta el au autoritate zero în fața Sfintei Scripturi, a Părinților Apostolici, a Sfinților Părinți ai Bisericii, a Sfintelor Sinoade Ecumenice și a tuturor sfinților și teologilor adevărați ai Bisericii lui Hristos !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
nimeni dintre ortodocsi nu are nimic cu dumneavoastra personal atata timp cat nu incercati sa va indetificati cu marturisirea de credinta crestin ortodoxa. crestin ortodox este doar acela care marturiseste doctrina Bisericii Ortodoxe si voieste sa traiasca (cu ajutorul lui Dumnezeu, evident) intocmai (fara nici o abatere) dupa aceasta invatatura. Last edited by Eugen7; 18.09.2010 at 01:53:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si repet, bine ca nu sunteti dumneavoastra cel care va face judecata finala, iar Acela care o va face nu v-a dat dumneavoastra dreptul sa judecati in locul Lui. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In sfarsit ne-am lamurit ca "ortodoxia dumneavoastra" nu este intocmai cu ortodoxia Biserici Ortodoxe. Cred ca ar fi mai indicat sa urmati indemnul fratelui ortodox care v-a sugerat sa alegeti un nume (sugestiv) pentru noul cult crestin conform ideilor pe care le afirmati in postarile de pe acest forum, in care sa propovaduiti preotia femeilor si a homosexualilor, lesbiencelor... Nu uitati sa scoateti acele pasaje "invechite" din Sfanta Scriptura care ar stanjeni activitatea popeselor. Asta ca sa nu fiti nevoita sa il contraziceti frecvent pe Sfantul Pavel in ceea ce priveste tinuta si conduita femeii in Biserica si in societate. Last edited by Eugen7; 18.09.2010 at 02:37:12. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Euharistia - Întîlnirea Cu Hristos | iRoDiOn | Impartasania (Taina Euharistiei) | 3 | 05.12.2014 16:56:39 |
| Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 18:23:24 |
| euharistia si demonizatii | symbian01 | Exorcismul | 12 | 11.07.2011 17:51:59 |
| Jertfa Euharistică sau Euharistia ca Jertfă | doctor_faustus | Impartasania (Taina Euharistiei) | 0 | 10.10.2010 20:41:27 |
| Euharistia | alecsandru | Impartasania (Taina Euharistiei) | 42 | 21.05.2009 16:17:52 |
|
|