Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.03.2011, 15:26:36
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit Blestemat e omul care se increde in om

"Blestemat fie omul care se încrede în om și își face sprijin din trup omenesc și a cărui inimă se depărtează de Domnul." (Ieremia 17:5)

Raspunsul la sarcini ectopice si alte probleme este.. Dumnezeu.

Evident Fani si Kandia... este greu sa vorbesti despre un lucru cand nu ai fost in acea situatie.
De aceea trebuie sa lasam exemplele sa vorbeasca.

Tremuram de emoții și
mă rugam încontinuu

Acum trei zile mă duceam la ecograf ca să aflu în câte săptămâni sunt însărcinată. Eram foarte entuziasmată, dar doctorul se uita, tăcea și nu știa cum să-mi zică că sarcina este extrauterină și că trebuie să mă duc de urgență la spital, să-mi facă investigații. Am rămas șocată (am un băiețel de 1 an și 6 luni, care e sănătos), nu știam din ce cauză a pus acel diagnostic cumplit, sigur pe ecografie se vedea că nu este nimic în uter. În fine, m-am dus la spital, la cei de la urgențe, speriată, iar aceștia mi-au explicat că trebuie să mă interneze și că pot muri în orice moment de la o sarcină extrauterină dacă nu se intervine rapid...
Eu le-am spus că dau semnătură că nu vreau să mă internez și că eu avort nu mai fac. Am făcut un singur avort care m-a marcat pe viață, asta este o ucidere de copii, n-am să mă iert pentru asta... Chiar dacă doctorii mi-au explicat că la sarcina extrauterină nu se mai numește avort, ci operație, eu tot avort consider că este deoarece copilul crește pe una din trompe, deci el nu este mort. Am dat semnătură, am plecat din spital și m-am dus la părintele meu duhovnic și i-am spus ce necaz am. El mi-a spus să mă rog și să am încredere că va fi bine pentru că au mai fost femei în această situație și au trecut cu bine cu ajutorul sfinților, al credinței. Eu cred asta cu tărie acum, mai ales că știu că am greșit când am făcut avortul.
Vreau să vă spun că un rol foarte mare în viața mea îl are Sfântul Nectarie, nu vreau să nedreptățesc vreun sfânt, toți ne ajută, dar eu îl simt ocrotitorul familiei mele pe Sfântul Nectarie. M-am rugat toată seara, am plâns, nu am putut dormi, iar a doua zi dimineață m-am dus la consultație să văd ce se mai întâmplă. Tremuram de emoții și mă rugam încontinuu, doctorii credeau că sunt nebună. Ei tot încercau să îmi spună că dacă e să fie sarcină extrauterină trebuie să mă opereze de urgență, că asta nu se mai numește avort, deoarece e pusă viața mea în pericol. „dar a copilului?” „Nu... - spun ei - că el oricum moare.”
În fine, au făcut ecografia, m-au consultat și au spus că asta e o sarcină normală și că momentan nu am de ce să mă tem.
ASTA CHIAR ESTE O MINUNE A SFINȚILOR, A MAICII DOMNULUI, EU CRED CU TĂRIE! Să nu credeți că prima ecografie a fost greșită.

sursa: http://www.sfaturiortodoxe.ro/sfantu...Romania-48.php

.. si probabil povestea la care s-a referit fratele Zaharia:
http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...rie-de-eghina/

PS. Sa stiti ca am cunoscut catolici (cum este si Mihnea) care nu au nici un dubiu ca pt avort nu exista scuza/justificare. Ei fac cunoscute cazurile de mamici care si-au dat viata in aceste conditii si le dau ca exemple de viata crestina. Din pacate, intre ortodocsi astfel de situatii nu sunt cunoscute.. de aici si atmosfera de relaxare morala.

Last edited by anna21; 02.03.2011 at 15:29:19.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat spre_rasarit Botezul 3 08.04.2011 19:23:54
Voi ati adopta un copil? sophia Generalitati 47 17.03.2011 16:16:54
Copil avortat care a supravietuit elena20 Generalitati 37 18.10.2010 07:08:34
'UN COPIL CONDAMNAT LA MOARTE' Catalina Umanitare 0 18.01.2008 18:58:09
Bona pentru copil mirc Generalitati 5 12.08.2007 15:00:04