![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mobbingul este un fenomen rarisim aici. Exista foarte multe instante la care se pot face sesizari in caz ca totusi se intampla. Sanctiunile sunt drastice si tocmai de aceea lumea se fereste (iti pierzi locul de munca, nu ai drept la somaj, amenda, etc). Petrecerile date de firme sunt printre cele mai apreciate in Olanda. Eu insami am organizat vreo 2 (cu cate 100 de oameni) si n-am avut nici o plangere / reclamatie. Fenomenul (femei abuzate, agresiuni in timpul petrecerii) mi-e necunoscut. Poate se intampla si-aici insa eu nu am auzit nici un caz pana in prezent. In weekend merg la distractie cei tineri / foarte tineri (15 - 24 de ani). Se consuma si aici droguri si se bea in cantitati industriale, coma alcoolica e la ordinea zilei. Eu una gasesc atitudinea parintilor acestor tineri ca fiind impardonabila. Toata lumea se complace intr-un "parenting" lax, fara restrictii si pedepse. Insa, prin nu stiu ce fel de minune, 95% din tinerii care fac sex la intamplare si se imbata zilnic in adolescenta, ajung "oameni normali" in jurul varstei de 24-25 de ani. In prezent situatia este identica in Romania, tineretul e scapat din frau complet. Exista totusi multi oameni care se tin departe de aceste extreme. Am colegi de munca extrem de credinciosi (protestanti) care nu lipsesc niciodata de la slujbe. Bisericile (protestante) sunt pline. Asadar deduc ca fiecare tara are uscaturile ei. Si-n Romania, duminica, si biserica si carciuma sunt pline.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Manastire germana in constructie | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 31.01.2012 14:58:29 |
| Ortodoxia si Ispasirea | Pestisorul de Aur | Dogmatica | 20 | 18.12.2011 03:46:06 |
| Ortodoxia | dobrin7m | Dogmatica | 64 | 25.09.2011 21:23:28 |
| ORTODOXIA | cosmin_lovin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 73 | 14.08.2008 14:43:58 |
| Ortodoxia | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 33 | 03.11.2007 15:59:22 |
|
|