![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In legatura cu acea carte de care spui, poti spune care sunt neadevarurile si ce carte este. Sper ca nu sunt neadevaruri de genul duminica este ziua Domnului, sufletele mortilor nu mor, etc. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ia ca exemplu comentariul autorului la faptul ca Martin Luter a criticat vehement atitudinea agresiva/criminala impotriva bisericilor catolice. Indragitul dumitale autor insinueaza faptul ca Martin Luter "isi schimba atitudinea". Ce schimbare de atitudine a fost? Luther nu a promovat niciodata violenta fizica. Tot articolul este plin de insinuari mincinoase (stil caracteristic autorului). Daca vrei sa comentam acel articol savant, deschide un topic pe acest subiect. Citat:
"Conform acestei secte, toate denominatiunile crestine sunt stăpânite de diavol iar preotii sunt slujitorii acestuia ... Dusmănia pe care o nutresc fată de ceilalti crestini este grăitoare pentru fanatismul lor." In "Manualul Doctrinelor Bibliece AZS" scrie cu totul altceva, referitor la atitudinea adventistilor de ziua a saptea, fata de credinciosii din alte confesiuni: "Adventistii de ziua a saptea nu sustin ca ei ar fi singurii credinciosi sinceri de pe pamant. Cred ca Dumnezeu mai are si alte oi, pe care le recunoaste ca apartinand de poporul Sau, suflete sincere, carora li se adreseaza solia din Apocalipsa 18:4..." (Manualul Doctrinelor Biblice AZS - cap. biserica ramasitei - pag. 171. In plus, in mod real, unde ai vazut dumneata ostilitate si fanatism din partea adventistilor? In faptul ca-ti "iau tensiunea" pe la diferite standuri amenajate? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
E total diferit ce spune in carte cu ce spune in Manualul doctrinelor. In manualul vostru spune ca pe pamant mai sunt si alte suflete sincere, credinciosi. In carte spune ce probabil spune si AZS, se refera la biserici si preoti. Nu la credinciosi. Stiu ca si la mormoni era aceeasi conceptie, chiar eu am citit-o cu ochii mei in cartile lor, vorbeau despre alte biserici. Poate acum unii adventisti sunt mai ecumenisti, mai ales in Romania e greu sa spui ca sunteti singurul cult, nimeni n-ar mai veni la adventisti, face parte si din pacalirea oamenilor si strategia de prozelitism. Toti neoprotestantii spun la inceput ceva ecumenist, ca sa atraga. Te-ai gandit ca poate te-au pacalit si pe tine? |
|
|
|||
|
|||
|
Complet fals! Adventiștii ("mai ales în România") sunt anti-ecumeniști, adică sunt împotriva unirii bisericilor pe baza compromisului ce vrea a șterge identitatea denominațională și baza principiilor sănătoase ale Evangheliei.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Saptamanile cu harti dinaintea posturilor | cristina2012 | Postul | 52 | 24.06.2016 19:22:01 |
| gandurile de dinaintea Impartasaniei | ana ana | Impartasania (Taina Euharistiei) | 34 | 21.12.2011 09:55:38 |
| Important: pocainta in ultimele ore dinaintea mortii | Florin-Ionut | Pocainta | 2 | 09.05.2011 11:37:54 |
| RUSINEA DE DINAINTEA SPOVEDANIEI. CUM SA O IN- | razvan_m | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 18.07.2010 01:26:11 |
| Rusinea de dinaintea spovedaniei | marianamara72 | Intrebari utilizatori | 7 | 22.06.2010 00:08:21 |
|
|