![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu e cu suparare - e nu a fost clar la explicatia data de el?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar exemplul cu mama nu isi are sensul. Nu este acelasi lucru. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai ca omul este pacatos din nastere nu sfant. Pacatul este perpetuat de la Adam si Eva pana in zilele noastre. Cum adica "oamenii sunt buni din fire" cand chiar mai inainte cineva a spus ca la botezul practicat de biserica ortodoxa nasul se leapada pentru copil de Satana? Pai ce rost ar avea sa se leapede daca ar fi bun din fire? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am obosit de tot. Si nu vorbesc de ora tarzie la care scriu reply-urile ci am obosit la acest topic. Cred ca am discutat indelung si destul de amplu pe aceste subiecte. Nu vreau sa las senzatia ca dau bir cu fugitii dar cred ca o sa ajungem sa ne repetam si sa ne aducem unii altora aceleasi si aceleasi argumente. Pentru mine nu-si mai are rost sa ne lungim. Am toata stima pentru voi. Nu am intalnit prea multi oameni crestini ortodocsi care sa vorbeasca despre Dumnezeu cu asa deschidere. De obicei oamenii si prietenii ortodocsi pe care i-am intalnit eu se fereau sa discute fiind un subiect mai mult "tabu".
Va respect si va doresc sa aveti o viata plina cu dragostea lui D-zeu in fiecare zi. Dumnezeu sa va binecuvanteze ! (poate o sa ne mai "vedem" cu alte ocazii dar deocamdata ma retrag) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
eu ortodoxa,el baptist | anamnaz | Alte Religii | 62 | 25.04.2016 22:56:31 |
Cultul penticostal | rafael12345 | Intrebari utilizatori | 46 | 23.01.2014 10:07:13 |
Toaca in cultul crestin | costel | Generalitati | 8 | 05.07.2012 17:01:05 |
Cum intelegeti cultul ortodox ? | STEPHAN | Spiritualitatea ortodoxa | 10 | 11.06.2012 17:13:39 |
Muzica in cultul Bisericii | Alexandru | Muzica Bisericeasca | 14 | 28.02.2007 18:13:44 |
|