![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Celor apropiati? "Nu lasati slabiciunile voastre sa va jaloneze viata! Iubiti frumos, dar nu ipocrit si nu-L dezamagiti pe Dumnezeu, niciodata atat de rau incat sa nu va mai poata ierta! Pentru ca El poate ierta orice, dar o sa ajungeti sa nu va mai puteti ierta voi insiva, iar asta e mult mai grav!"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by ovidiu b.; 14.12.2011 at 02:29:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau. Daca as da sfaturi de-ale parintelui, n-ar mai fi sfaturile mele. Parintele era un ascet si avea (pe buna dreptate) propria lui oranduiala in acest sens. Ii sarut cu smerenie crucea si mormantul unde a fost asezat, ii respect oranduielile lasate, dar eu nu m-am putut incadra acolo, iar daca as fi astazi de 20 de ani si mi-ar pica in mana acele sfaturi, tot nu ma vad in masura sa le pot tine. Nu merit sa duc viata pe care-o duc, nu merit sa am o familie atat de buna, nu merit nimic din ce Dumnezeu mi-a ingaduit sa am, sunt pacatos si slab, ma mai manii, mai scap vorbe nelalocul lor, ma mai mandresc, ma mai hazardez (ca si acum) in dispute neziditoare si care mai rau ma osandesc si desi stiu clar ca toate astea nu de la Dumnezeu vin, ci din alta parte... continui la 2.30 noaptea, sa fac voia "celuilalt"... Ce altceva sa mai spun... Oare nu-i destul de clar ca parerea mea nu conteaza absolut deloc?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si va multumesc ca ati avut rabdarea statornica de a va expune si apara fiecare convingerile. Pentru mine, dialogul vostru este folositor si, credeti ori nu, m-am recunoscut pe alocuri in fiecare dintre voi. :) Dumnezeu sa va binecuvinteze! AMIN+ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca nu te poti incadra in aceste oranduieli asta nu inseamna ca altii nu trebuie sa stie de ele. Eu am incercat sa promovez elita Sfintilor nostri...ei ar trebuie sa fie etalonul nostru (pentru ca ei nu au venit, au lasat niste idei, sfaturi si gata au plecat si noi ne putem vedea in continuare de slabiciunile noastre fara a ne munci un pic trupurile). ps: o seara binecuvantata iti doresc Last edited by ovidiu b.; 14.12.2011 at 11:18:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Atat d lui Ovidiu b. - pentru ceea ce a devenit....
cat si d lui Omubun pentru ceea ce este .... |
|
|||
|
|||
![]()
Slava Domnului! Sa multumim Domnului, caci fara de El nu putem face nimic. Insa trebuie ca si noi sa-L ajutam pe Dumezeu. Dumnezeu nu cere sa facem minuni, acelea le face El. El are nevoie de VOINTA noastra. Neputinciosi suntem fiecare dintre noi in felul nostru propiu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar chiar il pot ajuta eu pe Domnul? Si are nevoie, oare, Domnul? La rigoare, atat cat pot fi eu de riguros, incercind sa nu ajung in extreme, cred ca problema e doar la mine, nu si la Domnul. Eu sunt cel care are nevoie de ajutor, problema e daca sunt cu adevarat dispus sa primesc darul Domnului. Care ofera neconditionat, fiind pentru mine o conditie sa cooperez daca vreau sa ajunga in mine darul Lui. Nefiind in starea optima de a primi, iata nu primesc. Asta-i tot. Domnul daruieste permanent, sta mereu la usa si asteapta cu darul pregatit, sa Ii deschida careva. Problema e ca eu nu fac ce e de facut pentru a intra in posesia darului (care deja exista, din vecie, pregatit pentru mine). Pe mine trebuie sa ma ajut pentru a ajunge in starea (fizica, sufleteasca) de a primi darul sau ajutorul Domnului. Problema care trebuie rezolvata, inclusiv prin aportul meu, sunt eu. Nu Domnul, Care e desavarsit in Putere si Dragoste. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
tin minte cum ne-am contrazis si noi la inceput pana sa realizam ca vorbeam de aceleasi lucruri:)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desfrau poate fi si doar un gand chiar daca gandul este propia sotie (asta asa cred eu, nu stiu daca e corect, daca nu e corect va rog sa ma corectati). Eu de exemplu ma lupt cu desfraul in gand, vazandu-mi sotia este inevitabil uneori sa nu poftesti. Citat:
![]() Last edited by ovidiu b.; 14.12.2011 at 14:57:48. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bucuria crestina | NECTARIE | Generalitati | 8 | 06.01.2011 18:54:50 |
Iubirea crestina | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 03.12.2010 21:12:14 |
Credinta crestina si musulmanii | ana macovei | Intrebari utilizatori | 4 | 07.09.2010 00:21:26 |
eu crestina el musulman | Carine | Generalitati | 60 | 03.08.2010 22:06:28 |
HOMO-sexualitatea si bolile contagioase | cozia | Homosexualitatea | 31 | 15.05.2007 20:40:05 |
|