![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Se plimbau în barcă Dacă dacă nu era Parcă, parcă se-nneca... ...cu un suc! ![]() Meritul este numai al dumneavoastră. Citat:
Frați ortodocși, iată că și un ortodox poate folosi acest argument (știu dânșii la ce mă refer)! Citat:
Citat:
Citat:
"Iată pe scurt; tot ceea ce ai auzit aceasta este: Teme-te de Dumnezeu și păzește poruncile Lui! Acesta este lucru cuvenit fiecărui om." (Ecl. 12,13)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Asta face BO.
|
||||
|
||||
![]()
Da .. da, cred ca m-am ratacit ... stiti caut firul ce duce la Har ... si cred ca m-am ratacit ... poate ma indrumati ... da, aici spuneti ca e firul cu logica, asa .. asa, cu logica deci ... pai atunci ies, ies imediat, numa' sa umblu usor .. usor .. sa nu calc cumva pe logica .. ca e pacat .. hopa, ca tocmai de ce mi-e frica nu scapai, numa' ce o calcai, ... da' ce se aude .. parca un cantec ... ceva asa .. ".. cu logica .. pre logica .. calcand .. si celor .. celor .. a, da, celor din morminte .. dezgrop .. nu, .. dezvalu.. , nu, nu suna asa,.. demon.. demon.. ah, da, demonstrand, .. da, asta era, demonstrand!" Gata, am iesit. Iertare de deranj.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nici măcar instituția Biserica Ortodoxă nu exista ![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multă pace! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
De ce ar fi facut Dumnezeu o astfel de remarca? Cu siguranta ca nu cumva unii sa se rataceasca si sa cinstreasca icoanele, nu? :))
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Deja v-am argumnetat (ca nu vreti sa acceptati nici explicatiile ce tin de bun simt) ca VT nu era disponibil majoritatii celor convertiti. De altfel nici macar cartile Noului Testament. Cel putin la inceputul propovaduiri cu siguranta nu. Citat:
Nu, dar ptr ca am argumnetat deja si nu vreti sa accepati, incercam cu altceva. Deci aveti vreo invatatura a Sf Traditii care sa contrazica Sf Scriptura?
|
||||
|
||||
![]()
Nu am vrut sa ii raspund unuia care nici macar nu e in stare sa afirme ceva si sa argumenteze. De fapt nu a zis nimic. E ca inceputul prostiei aleai de Zeitgeist ca tot a fost amintit pe aici recent. Cand un ... fara nici un argument a inceput sa faca misto de ideea de Dumnezeu. Cred ca vad o mica similitudine.
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
V-am dat și această variantă. Nici măcar Biserica Ortodoxă Și Atât nu exista. Am făcut o contabilizare rapidă și poate incompletă: în NT apare explicit termenul biserică de 92 de ori pe o perioadă de 60 de ani de la apariția ei (34 d.Hr.) până la ultima carte scrisă. În niciuna din referințe nu apare termenul ortodox/ortodoxă! Se cădea ca măcar o dată să apară, dacă nu de 50 de ori! Păi nici chiar așa domnule, lăsați-o jos că măcăne! ![]() Am atât de multe, încât nu știu cu care să încep, cred că s-ar umple câte un topic pentru fiecare. Dar eu zic că ați sărit prea repede peste duminică, aveți vreo teamă, ceva? Argumentarea dvs. s-a axat mai mult pe sâmbătă, nu pe duminică. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scosul la biserica de catre nasi | maria32 | Nunta | 14 | 09.07.2015 16:09:53 |
Versete si pasaje Biblice care v-au impresionat | danyel | Despre Sfanta Scriptura | 70 | 01.02.2015 16:45:29 |
Concurs pentru incepatori (si nu numai) - personaje si fapte biblice | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 47 | 10.11.2012 00:16:56 |
Contradictii Biblice | julline | Generalitati | 99 | 08.07.2010 23:24:23 |
Despre betie - referiri biblice | patinina34 | Din Vechiul Testament | 9 | 31.05.2009 01:49:13 |
|