Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.07.2012, 02:30:33
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simply_me Vezi mesajul
Dragi mamici care aveti baieti, v-ati gandit vreodata cum o sa fiti... soacre...? eu da si mi-am facut in minte tot felul de scenarii ca nu o sa fiu ca soacra mea etc..etc..
Cred ca fiecare nora isi doreste sa nu fie ca soacra ei, chiar si soacra mea imi spunea cat de rau s-a inteles cu soacra ei si ca nu vrea sa fie ca ea...asta ma sperie tare mult, femeia tot femeie este.

Din punctul meu de vedere, relatia soacra-nora nu merge pentru ca soacra nu are inima de mama pentru nora, asa cum are pentru fiul sau. De feciorul ei o doare sufletul daca n-a mancat, daca e obosit, daca are o mica nemultumire, dar nora nu exista, ea nu este obosita, suparata, ei nu ii este foame, nu e om din carne si oase ca fiul ei. Fata de noara este in cel mai bun caz (spun asta pentru ca se poate si mai rau) indiferenta si cred ca pe undeva, ascunsa, o roade si o gelozie.

Ca sa nu fim si noi la randul nostru soacre acre (cu toate ca acum juram ca nu o sa facem ca ele ci o sa fim altfel) trebuie sa nu judecam, adica sa nu le judecam, doar asa mai vad o salvare si pentru noi, viitoarele soacre.
Reply With Quote
Vechi 17.07.2012, 12:04:02
Simply_me
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Ca sa nu fim si noi la randul nostru soacre acre (cu toate ca acum juram ca nu o sa facem ca ele ci o sa fim altfel) trebuie sa nu judecam, adica sa nu le judecam, doar asa mai vad o salvare si pentru noi, viitoarele soacre.
F bine spus sa nu judecam.
Reply With Quote
Răspunde