![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 27.01.2013 at 08:22:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 27.01.2013 at 08:24:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Antonia,
Cipurile, in sine, ca obiecte neinsufletite, nu au nici o putere? Esti de acord aici sper. Deci daca primirea acestui cip intr-un act de pilda, NU este conditionata de nici o lepadare de credinta, atunci cum sa fie lepadare? Lucrurile sunt clare, pentru cine are mintea clara. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ar incerca poate o alta abordare..
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca si Antoniei lucrurile sunt clare.
Spaima ei consta, cred eu, in implantarea cu aceste cipuri, care intr-adevar ar putea avea o influenta nefasta asupra purtatorului. Probabil, ca doreste sa sublinieze importanta faptului de a nu ne lasa <furati>de acesta tehnologie care trebuie sa recunoastem ca ne usureaza incredibil de mult viata si care face ca multe lucruri, care inainte pareau imposibile, acuma sunt nu doar posibile, ci chiar depasesc imaginatia multora dintre noi. Si mai mult de atata, pe mine personal, ma apuca chiar spaima - si recunosc fara sa imi pese de ironiile pe care le-ar putea isca aceasta temere a mea - cand vad telefoane cu inteligenta artificiala capabile sa invete singure, ecrane pe care le poti suci cum vrei, etc. In legatura cu tastatura care nu este dar este ![]() Ideea este, ceea ce cred eu ca dorea Antonia sa o sublinieze si de care ne-au avertizat si marii nostrii duhovnici, care chiar daca nu sunt imbatabili si din care nu trebuie sa ne facem idoli, dar de care in mod sigur, eu una de ei voi tine cont - nu de alta, dar ei au dat dovada de pastrare a credintei in situatii in care noi am fi cedat de multe ori - este a nu ne obisnui in asa fel cu aceasta tehnologie incat sa nu mai avem discernamantul necesar ca sa-i putem spune stop atunci cand intra in viata noastra. Si de fapt, nu tehnologiei in sine, ci celor care au vointa si puterea de a o folosi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
,,Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase" (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17) Mai departe ni se spune: ,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11. Tehnologia poate fi folosita astfel incat cei cipuiti sa nu aiba odihna nici ziua nici noaptea, adica sa fie foarte agitati, sa nu-si mai gaseasca linistea pentru o rugaciune. Eu ascult de cuvintele Apocalipsei si de ale duhovnicilor care marturisesc despre aceasta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceea, parintele Adrian Fageteanu spunea ca traim vremurile lui ,,Scapa cine poate.'' Va fi foamete si de cuvantul lui Dumnezeu, caci nu toti vor risca pentru a spune lucrurilor pe nume. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|