![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am senzația că se va face focul prea târziu. Asta în cazul în care se va face vreun foc. Că știm bine din istorie cum stă treaba cu vitejia și demnitatea rumânilor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum facem noi această opoziție? Așa de capul nostru? Cine o conduce?
|
|
|||
|
|||
![]()
Decebal,
Cu implantarea NU putem fi de acord. Findca asa cum am zis, este un grav atentat la demnitatea fiintei umane. Dar cine a zis ca urmeaza implantarea ? Cele care se pun acum sunt in scopuri medicale, din cate am inteles eu. Nu am auzit sa fi propus cineva deocamdata ca toti oamenii sa fie implantati cu cipuri. E o galagie fara fond, la momentul asta. |
|
|||
|
|||
![]()
Apropos de cipul implantat, stateam mai demult de vorba cu un doctor, mai varstnic, necredincios, adica nepracticant, subliniez asta ca sa nu se creada ca e vorba de vreun habotnic.
Cand o alta persoana mai alarmista i-a prezentat varianta cipului implantat, stiti ce mi-a zis? Ca el niciodata nu o sa accepte asa ceva, fiindca e un grav atentat la demnitatea umana. Deci omul, nefiind credincios, a pus problema doar ca demnitate. Deci daca el, care nu e crestin practicant, ar refuza, cum am putea accepta noi ca crestini sa fim implantati? Dar deocamdata nu e vorba de implantare. Cand o fi, daca o fi, o sa vedem ce facem atunci. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica Rusa despre GUVERNAREA ELECTRONICA, CARDUL UNIVERSAL, BIOMETRIE SI CIPURI. Pericolul unui sistem global de control totalitar al cetateanului (Război întru Cuvânt) http://www.razbointrucuvant.ro/recom...ri-biometrice/ Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 12:24:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parintele Iustin spune sa ne pregatim chiar sa si murim Sistemul totalitar e necrutator ,am citit de curand cartea "Sa nu ne razbunati " scrisa de monahul Moise . Ai duhovnic ,prin el graieste Dumnezeu si el raspunde de binecuvantarile pe care le va da fiilor lui duhovnicesti . |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|