![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In acel sondaj sunt statistici chiar surprinzatoare, in sens bun, de exemplu "78% dintre romani merg de obicei la biserica" , "Potrivit sondajului, 84% dintre romani obisnuiesc sa participe la slujba de Inviere, 75% vor merge la slujba de Inviere anul acesta si 79% vor lua paste." Cumulat, cei ce merg de cateva ori pe saptamna plus cei ce merg de cateva ori pe luna ar rezulta un procent de 62% (si tinem cont si ca 52% au spus ca s-au spovedit sau urmeza sa se spovedeasca in acea perioada de Pasti). Vestile par destul de bune. Last edited by catalin2; 31.01.2013 at 11:51:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Cine este Bogdan Ionescu ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desigur ca toti suntem subiectivi intr-o oarecare masura, dar tu si spui ca esti obiectiv si altii subiectivi, de asta am scris acel mesaj. Important e ca subiectivismul sa fie conform cu adevarul, altfel poate cineva sa spuna ca e obiectiv si sa dea dreptate celui ce afirma ca zebra e girafa. Uite, de exemplu eu cred ca toti cei enumerati de tine se insala si sunt subiectivi. De exemplu e firesc a dl. Mihnea va spune doar ce concorda cu invatatura catolica, iar despre inchizitie am mai discutat de mai multe ori. Si am dat surse catolice, epntru ca adevarul e aratat chiar de articolul despre inchizitie de pe cel mai cunoscut site catolic, newadvent. Unde scrie ca inchizitorul numit de papa avea o sarcina grea, decizand de multe ori intre viata si moarte. Sentinta inchizitorului in cazul mai grav ducea la omorarea celui acuzat, iar inchizitorul stia asta. E firesc, nu executau preotii sentinta, ci calaii. Dar, si mai important, chiar in statul papal, Vatican, s-a adoptat in acele vremuri sentinta de condamnare la moarte pentru eretici, iar conducatorul statului era papa, nu se aproba nicio lege fara acceptul sau. Poti fi subiectiv, dar in consens cu adevarul. |
|
|||
|
|||
![]()
Încearcă să te abții de la a mai face comentarii off-topic. Valabil pentru toți "binevoitorii"
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 31.01.2013 at 12:21:39. |
|
||||
|
||||
![]()
bun, haideti va rog sa revenim la subiectul discutiei.
odata ce am lamurit ca Doriana nu este sotie de pastor penticostal (am toate motivele sa o cred pe cuvant pe aceasta doamna, chiar daca nu agreez conceptiile specifice religiei penticostale, am observat ca Doriana are totusi un comportament destul de echilibrat, lasand la o parte paranoia dansei ca eu as fi o clona); as dori sa intreb pe penticostali, e o curiozitate de moment, sotia unui pastor penticostal are ceva prerogative in cadrul bisericii? sau e vazuta/perceputa ca orice alt membru? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
da, serios?
atunci e clar, daca sotiile pastorilor penticostali au anumite indatoriri, sunt ferm convins ca doamna Doriana nu are cum sa fie sotie de pastor penticostal, deoarece acele indatoriri ar impiedica-o sa stea atat de mult pe internet... si cam care ar fi acele indatoriri? puteti sa ne spuneti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credeam ca e star de muzica usoara E o ratacire ca oricare alta ,care poate avea la baza o tulburare de natura psihiatrica |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
mincions religios | gloupgloup | Generalitati | 46 | 04.02.2011 20:50:03 |
experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 21:26:01 |
divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 10:28:13 |
extremismul religios | niceboyrom | Generalitati | 1 | 17.12.2006 13:20:57 |
|