![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
stimata doamna "anita", ma alatur si eu fratelui nostru "Decebal" in a atrage atentia ca acest topic este unul despre "obscurantismul penticostal", prin urmare, daca se va continua cu discutii de alta natura, acest thread va fi inchis.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aceasta se întâmplă doar în virtutea faptului că a fost (probabil) preot ortodox.
Când oameni cu oareșce cultură teologică trec de la o confesiune la alta devin staruri peste noapte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. pe forum sunt multe soții de preot și absolvente de teologie ortodoxă 2. doamna Doriana nu ți-a răspuns dacă este sau nu soție de pastor penticostal. Probabil că respectă principiul biblic: „Nu e treaba măgarului de unde beau oile apă!” ( ![]() Nu. |
|
|||
|
|||
![]()
Ținând cont de ținuta aleasă a titlului, asta ar fi o adevărată tragedie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
stiti de ce? pentru ca ar inseamna ca se infrupta, alaturi de sotul, din zeciuielile platite de niste necajiti care muncesc din greu, prostiti fiind de acei pastori, care au vina cea mai mare! doamna Doriana NU ESTE SOTIE DE PASTOR. Sa fie clar asta! este doar o credincioasa penticostala (adica ratacita), insa prin efortul comun al ortodocsilor de pe acest forum, speram sa o intoarcem la Hristos si la Biserica Sa. nicio problema; oricum nu era important cu ce se ocupa sotiile de pastori penticostali. |
|
|||
|
|||
![]()
N-ai înțeles.
Trebuie neapărat să-ți repet principiul: „Nu e treaba măgarului de unde beau oile apă!” Iar membri se scie în cazul tău cu un singur i. Și deviezi de la subiectul înălțător al threadului. Toate cinci clone deodată? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
doamna Doriana a infirmat acest lucru, acum e clar, deci de ce tot interveniti inutil? se intelege, nu e treaba mea sau a altuia sa afle amanunte despre doamna Doriana, insa cineva a facut niste afirmatii, ca doamna Doriana e sotie de pastor, doamna Doriana a spus ca nu e asa, atunci ce mai doriti? subiect inchis! de acord? |
|
|||
|
|||
![]()
De acord!
Dar pe viitor vă recomand să încetați cu aceste abordări nesimțite prin care vă băgați nasul unde nu vă fierbe oala! Mă refer la abordările gen: „ati avea demnitate daca ati raspunde, sincer, intrebarii puse, daca sunteti sotie de pastor penticostal, da sau nu!” |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ci intrebari legitime, din moment ce s-a spus de catre cineva ca Doriana este sotie de pastor penticostal, era dreptul meu sa intreb daca este sau nu, asa. am primit un raspuns ca nu este sotie de pastor, deci ce mai tot batem putina?? haideti sa depasim aceasta etapa, da? ca in ultimele mesaje numai despre asta discutam, daca Doriana e sotie de pastor sau nu! religia penticostala are probleme foarte mari, grave, pe care cred ca ar fi cazul sa le dezbatem aici; daca doriti sa participati, sunteti binevenit! |
|
|||
|
|||
![]()
Ba da. sunt abordări nesimțite, exact cum am precizat.
Nu ai dreptul în NICIO SITUAȚIE ȘI SUB NICIUN MOTIV să afirmi că o doamnă nu are demnitate dacă nu-ți răpunde la întrebările tale impertinente. Cineva îți răpunde la o astfel de întrebare personală DOAR DACĂ DOREȘTE. N-ai primit niciun răspuns ci doar o ironie binemeritată. Și nici nu e treaba ta, e doar o curiozitate morbidă. Până chiar și aici se aplică proverbul cu măgarul. Dumneata nu ai nicio apartenență confesionala. Pe acest forum te dai ortodox dar orice user cu un IQ mai sus de 75 își dă seama de la poștă că NU ești ortodox și că ai nenumărate clone: „writer”, „bizantina”, etc. Pe forumul neoprotestant e numai clăbuc la gura ta la adresa ortodocșilor. Nu o mai face pe prostu, te rog politicos! ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
mincions religios | gloupgloup | Generalitati | 46 | 04.02.2011 20:50:03 |
experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 21:26:01 |
divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 10:28:13 |
extremismul religios | niceboyrom | Generalitati | 1 | 17.12.2006 13:20:57 |
|