![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ma gandeam ca intervine oarecum rutina ,stiu ca saptamanal trebuie sa fac acest lucru. Poate sunt persoane ,asa cum spune Antonia care sunt permanent cu gandul la Dumnezeu si in acest caz nu cred ca ar fi o problema ,se pot impartasi saptamanal. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Perceptia duhovniceasca nu e ca marca preferata de ciocolata care consumata in exces produce saturatie. La un om care se hraneste duhovniceste, apetitul se deschide spre tot mai mult. Bagatelizarea se produce exclusiv din cauza pacatului. Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dupa cum arunci sageti in drepata si in stanga ,nu prea as crede. Si suntem ? Esti ? Dar cu preotii iti dau dreptate |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca spun nu, cad drept pacatos, daca spun da, drept fundul P.S. Cred ca ai observat ca n-am dat o nota personala discutiei, asa ca incearca si tu sa te controlezi in sensul asta.
|
|||
|
|||
|
Oricât ai vrut s-o eviți, tot în ea ai nimerit: Tocmai ne-ai spus că nu ești păcătos. :)
Last edited by N.Priceputu; 27.08.2013 at 18:16:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Unde? Ca n-am zis nici da, nici ba.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Raspunsul tau seamana cu ce au facut fariseii cand i-a intrebat Hristos de unde e botezul lui Ioan. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa inteleg ca acum te ascunzi in spatele "altora"? Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nicidecum sa ma ascund in spatele lor . Nici fariseii nu au dat un raspuns pentru ca si ei trebuiau sa aleaga una din cele doua variante ,nu sa prefere ambiguitatea. Last edited by anita; 28.08.2013 at 15:23:57. |
|
|