![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce va cunoaste ?
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi-a venit in minte episodul biblic cand Saul l-a invoca pe Samuel. Asta vizavi de ce se intampla cu sufletul dupa moarte. Oare adventistii au auzit de Seol?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De la samanism la crestinism, toate credintele si religiile dau marturii, deseori foarte practice si factuale, despre existenta, deopotriva in trup si postuma, si despre puterile sufletului, numai adventismul si martorii lu' Hiv zic pe invers. Ce ti-e si cu aglutinarea asta sub steag confesional... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by EzioAuditore; 01.04.2015 at 16:26:32. |
|
|||
|
|||
![]()
O fi simplista analiza:trup+suflet? Trupul da-l in ma-sa, moare, nu conteza. Da sufletul tata asta e baza! Acolo e traiul...se duce dupa moarte in locuri bine delimitate.
Trupul omenesc este alcatuit din ~37 trilioane de celule. Si fiecare celula are viata. Milioane de celule mor în fiecare clipă în organismul omului. Întreg procesul de înlocuire al celulelor moarte durează în medie circa 7 ani, ceea ce înseamnă că niciodată omul nu este ceea ce a fost. Tot timpul este un om nou, unul schimbat. Creierul uman are ~86 miliarde de neuroni si 100 trilioane de sinapse. Complexa creatia si constiinta nu? aaaa.... nu! dupa moarte e la fel... magnific! ![]() |
|