Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.10.2015, 17:35:26
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Daca mai bantuie Pertussis printre noi, atunci nu-i bine. Credeam ca decizia inteleapta aunorparinti de a nu vaccina se baza pe faptul ca bolile respective ar fi fost eradicate( pertussis, difteria si poliomielita). Daca nu, inseamna ca nu-i o decizie asa inteleapta...
Pediatra ne-a zis că-s puține cazuri în Timișoara. Totuși știu că se ia direct de la altă persoană, nu altfel.

Nu știu cîte tipuri de vaccinuri există pe lumea asta și nici cîte boli [încă mai] circulă. Nu m-am specializat în imunologie. Cît de înțeleaptă e decizia fiecăruia rămîne de văzut la modul particular.

Citat:
Cu alte cuvinte, dacacopilul meu nu e vaccinat ca nu a facut inca 2 luni si seintalnestecu copilul tau in parc sau chiar la dispensar sau de c nu la biserica, care are pertussis pt ca nu l-ai vaccinat...nu-i tocmai ok
Doar dacă al meu se apleacă peste căruțul bebelușului și tușește peste fața lui. Bacteria nu rezistă în aer, nu supraviețuiește decît dacă se ia direct, scurt, fără timp de așteptare.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote