PELERINAJ GRECIA

PELERINAJ GRECIA Mareste imaginea.

PELERINAJ GRECIA
Pelerinaj Grecia, de ziua Sf. Mc. Efrem

TARIF: 259 EURO
(loc in camera dubla sau tripla)

02-07 mai 2015
6 - 11 noiembrie de ziua Sf Nectarie


Ziua 1- 2 mai 2015, sambata

Plecare la ora 03 :00 din Iasi, pe traseul Bucuresti - Giurgiu – Ruse – Promahonas. Se pot face imbarcari si de pe traseu. Cazare zona Salonic.

Ziua 2- 3 mai 2015, duminica
Mic dejun. Pentru inceput facem o oprire la Catedrala si ne inchinam la moastele Sf. M Mc Dimitrie Izvoratorul de Mir, Sf Ierarh Calinic si ale Sf. Mc Anisia. Daca timpul ne permite, intram si in Catedrala Mitropolitana pentru a ne inchina la moastele Sf Grigorie Palama. Trecem pe la Mrea Suroti, unde se afla mormantul Parintelui Paisie Aghioritul si moaste ale Sf Arsenie Capadocianul. Continuam drumul pana la Meteore. Cazare Kalambaka.

Ziua 3- 4 mai 2015, luni
Mic dejun. Dimineata vizitam o manastire din Complexul Monahal, si facem un scurt popas la un atelier de icoane , pentru a fi initiati in tainele artei iconarilor. Apoi pornim spre Mrea Kato Xenia, unde se afla Braul Maicii Domnului si Icoana Facatoare de minuni a Maicii Domnului Straina. Traversam cu ferry-boat-ul pe Insula Evia si ne indreptam catre orasul Prokopie, unde se afla Biserica cu moastele Sf Ioan Rusu. Cazare Evia

Ziua 4- 5 mai 2015, marti
Mic dejun. Dis de dimineata ne indreptam spre Nea Makri, unde poposim la Mrea Buneivestiri pentru a participa la Hramul Sf Mc Efrem cel Nou. Dupa terminarea Sf Liturghii, plecam spre Atena, pentru a ajunge in Portul Pireus, in vederea imbarcarii pe ferry-boat pentru Insula Eghina. Ne inchinam in Mrea Sf Treimi la moastele, mormantul si chilia Sf Nectarie. Cazare Egina.

Ziua 5- 6 mai 2015, miercuri
Mic dejun. Ne imbarcam pe ferry-boat pentru traversarea catre continent. Traversam Valea Tembi si facem un mic popas pentru a ne inchina la Sf Mc Paraschevi, si izvorul vindicator al bolilor de ochi. Facem popas si la Manastirile Dionisiou si Sf Efrem Sirul unde se afla moastele Sf Efrem Sirul si ale multor alti sfinti. Cazare Paralia

Ziua 6- 7 mai 2015, joi
Mic dejun. Dimineata pornim incarcati duhovniceste catre casa. Ajungem in Iasi noaptea tarziu, in functie de conditiile de trafic si formalitati vamale.

Nota:
Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.

Tariful este stabilit pentru un număr minim de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat .

Categoria hotelurilor este cea atribuită în Grecia.

Documente necesare călătoriei: carte de identitate (nu se accepta buletin vechi cu foi) sau paşaport valabil cel putin 6 luni de la data iesirii din tara.

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptie; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie , asistat de insotitorul de grup.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, frigider, seif, etc); solicitati receptionerului in momentul cazarii informatii asupra acestor aspecte.

În cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu, agenţia nu işi asumă responsabilitatea.

Agentia este exonerata pentru neindeplinirea partiala/totala a programului datorata situatiilor sociale, naturale, etc

Prezentul document constituie parte din contract.

Servicii incluse:
- transport cu autocar clasificat 3* cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video ;
- taxe de autostrada, poduri, tuneluri, parcari, carte verde, ferry-boat ;
- 5 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*;
- insotitor de grup din partea agentiei;
- preot , lider spiritual de pelerinaj.

Servicii neincluse:
- asigurare medicala (nu este obligatorie) ;
- asigurare storno (nu este obligatorie) ;
- bilete de intrare la Meteora ( 3 euro )
- alte cheltuieli ce nu sunt mentionate la Servicii incluse

AGENTIA DE PELERINAJ
SC Samaria Turism SRL
CUI 22404549
Iasi , str Arcu nr 1, Bloc Tarom, parter

Tel/fax:0232226350
Mobil:0729.849.665

www.agentia-de-pelerinaj.ro
info@agentia-de-pelerinaj.ro


 

Pe aceeaşi temă

28 Ianuarie 2015

Vizualizari: 663

Voteaza:

PELERINAJ GRECIA 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE