Pelerinaj la Manastirea Prislop

Pelerinaj la Manastirea Prislop Mareste imaginea.

PELERINAJ LA MĂNĂSTIREA PRISLOP
17-18 Octombrie 2015


,,Iubirea lui Dumnezeu fată de cel mai mare păcătos e mai mare decât iubirea celui mai mare sfănt fată de Dumnezeu.’’ Părintele Arsenie Boca.

Intalnire la ora 06.30 la baza Dealului Patriarhiei. Plecare pe traseul: Bucureşti – Ploiesti - Sambata de Sus - Hateg - Sibiu – Ramnicu Valcea - Pitesti – Bucuresti.

Ziua I : Sambata. Plecare pe traseul mentionat, vom opri la Manastirea Ghighiu (unde se afla Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Sirianca, Manastirea Sinca Noua unde se afla moastele Sfantului Nectarie, Epitrahilul Pr. Arsenie Boca, moastele Sfintei Anastasia Romana, si un odor de mare preţ pentru noi creştinii Braul Maicii Domnului, Icoana Maicii Domnului vindecătoare de cancer "Pantanassa" Optional: Manastirea Sinca Veche, apoi Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus, vizitam Izvorul Pr. Arsenie Boca si Mormantul Pr. Teofil Paraianu. Cazare la hotel/pensiune in zona Orastie/Hunedoara.

Ziua II : Duminica . Ora 06.30 plecam la Manastirea Prislop, pentru a ne inchina la mormantul Parintelui Arsenie Boca, marele nostru duhovnic, care a fost un neîntrecut propovăduitor al cuvântului evanghelic, se poate vizita in functie de conditiile meteo si acces ,, grota’’ (chilia) in care s-a nevoit Sfantul Ioan de la Prislop, participare la Sfanta Liturghie. Plecam spre Bucuresti prin Defileul Oltului, cu o scurta oprire la Manastirea Cozia.

Tarif : 195 lei /pers. fara cina - valabil la un grup de minim 40 de persoane.
Tarif : 220 lei /pers. cu cina inclusa

Tariful include :
- transport cu autocarul clasificat ;
- cazare o noapte la hotel, in camere duble/triple ;
- însoţitor de grup teolog.
- cina la tariful 220 ron ( felul I ciorba taraneasca de vacuta, felul II friptura cu garnitura si salata)

Tariful nu include :
- Optional: vizita la Manastirea Sinca Veche - 10 lei.
- micul dejun, masa de pranz, cina.

NOTA:
Pentru inscriere se achita un avans de 50%, la sediul agentiei unde vi se intocmesc documentele, sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro in care precizati nume/prenume, CNP, C.I.seria si Nr. adresa si numarul de telefon, iar apoi puteti face transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar. Achitarea integral se face cu 7 zile inainte de plecare.

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967/ Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

Pe aceeaşi temă

02 Octombrie 2015

Vizualizari: 626

Voteaza:

Pelerinaj la Manastirea Prislop 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE