Pelerinaj Ucraina

Pelerinaj Ucraina Mareste imaginea.

PELERINAJ UCRAINA

TARIF: 89 EURO

Pentru cazarea in camera dubla la hoteluri 3* , se percepe un supliment de 49 euro
29 mai – 1 iunie 2015

ZIUA 1- 29 MAI 2015
Plecare din Iasi la ora 04.00 si ne indreptam catre Suceava , pentru a ne inchina la Moastele Sf. Ioan Cel Nou de la Arhiepiscopia Sucevei. Dupa tranzitarea granitei prin vama Siret, continuam traseul catre Manastirea Poceaiev, una dintre cele mai mari asezari monahale ale Ucrainei , traversand Nistrul si pitorestile peisaje ale malurilor lui. Cazare Lavra Poceaiev .

ZIUA 2 – 30 MAI 2015
Dimineata (optional) la ora 06.00 se participa la Sfanta Liturghie, dupa care ne inchinam la Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului (este coborata din catapeteasma numai dis de dimineata). Apoi ne inchinam la Moastele Sf. Amfilohie (ajutator in bolile de oase) si Iov, Urma Piciorusului Maicii Domnului si la Izvorul Maicii Domnului. Intram in pestera in care s-a nevoit Sf. Iov multi ani si de unde se auzeau cantari ingeresti. Ne indreptam catre Schitul Sf. Ana ; aici putem sa ne imbaiem in lacul cu ape tamaduitoare (recomandat sa aveti haine la schimb). Ne inchinam si la Manastirea Kremenetz, ctitotrie a Mitropolitului Petru Movila, unde se afla si Icoana Sf Mc Pantelimon. Cazare Hotelul Lavrei Poceaiev.

ZIUA 3 – 31 MAI 2015
Dupa ce asistam la Sf Liturghie, ne indreptam catre Manastirea Baniceni. Poposim si la Schitul Sf Serafim de Sarov, unde se afla una din cele trei cruci ale Sf Nechita, izgonitor de demoni. Intram si in Cimitirul Lavrei Poceaiev, unde se afla mormantul Sf Amfilohie. In drumul nostru, optional putem opri si la Cetatea Hotin, fortareata intarita de Voievodul Stefan cel mare si Sfant. Ne inchinam la Manastirea de maici Boian, oaza de ortodoxie romaneasca, unde se afla Icoana Maicii Domnului Plangatoare. Cazare si cina Baniceni

ZIUA 4 – 1 IUNIE 2015
Asistam la Sf Liturghie si ne inchinam in Catedrala, si la Paraclisul Sf. Serafim de Sarov, unde se afla o particica din Sfintele Moaste si din piatra pe care s-a rugat Sfantul o mie de zile si nopti. Ne indreptam catre Cernauti. Dupa ce luam masa, ne despartim de minunatiile acestei lavre. Facem un tur al centrului orasului , unde se pot admira cele mai reprezentative cladiri : Teatrul, Primaria, Catedrala, etc. Vizitam Universitatea, fostul Palat Mitropolitan si Biserica Sf. Nicolae. Tranzitam granita catre Romania. 

Nota:
Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.
Tariful este stabilit pentru un număr minim de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat cu cate 20 euro/pers pentru fiecare 5 pasageri minus .
Cazarea se face in conditii curate, mai multe persoane in camera, cu baie in camera sau pe coridor.
Documente necesare călătoriei: paşaport valabil cel putin 6 luni de la data iesirii din tara.
În cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu, agenţia nu işi asumă responsabilitatea.
Prezentul document constituie parte din contract.

Servicii incluse:
- transport cu autocarul licentiat pentru turism extern;
- 3 nopti cazare in hotelurile manastirilor;
- insotitor din partea agentiei;
– preot – lider spiritual.


Servicii neincluse:
- intrarea la obiective turistice
- excursii optionale (la Cetatea Hotin 5 euro/pers)
- asigurarea medicala si storno (recomandate)
- alte servicii care nu sunt specificate la Servicii incluse

AGENTIA DE PELERINAJ
SC Samaria Turism SRL
CUI 22404549
Iasi , str Arcu nr 1, Bloc Tarom, parter

Tel/fax:0232226350
Mobil:0729.849.665

www.agentia-de-pelerinaj.ro
info@agentia-de-pelerinaj.ro

Pe aceeaşi temă

28 Ianuarie 2015

Vizualizari: 1240

Voteaza:

Pelerinaj Ucraina 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE