Glume la adresa celor sfinte

O tanara s-a logodit cu un tanar si casatoria lor urma sa aiba loc in scurta vreme. Intr-o seara, cei doi tineri se aflau la o petrecere, iar tanarul era voios, plin de spirit si cuprins de dorul de a distra intreaga societate. Glumele lui au ajuns insa sa atinga si sfera religiei. Tanara fata s-a mahnit auzind glumele lui, iar cand acesta a spus inca una, in care se referea la Dumnezeu Insusi, fata s-a inspaimantat si a zis:

- Din acest moment, in care am observat ca nu cinstesti nici religia, nici pe Dumnezeu, eu nu mai sunt logodnica ta. Cine nu iubeste pe Dumnezeu, nici sotia nu si-o poate iubi cu adevarat.

Zadarnice au fost cuvintele pline de cainta ale tanarului. Logodnica a ramas la hotararea ei de a se desparti.
 

.

05 Aprilie 2010

Vizualizari: 7612

Voteaza:

Glume la adresa celor sfinte 5.00 / 5 din 2 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Marius Stelian MoldovanPostat la 2010-04-12 06:42

    "Nu toti cei ce zic Doamne, Doamne vor intra in imparatia cerurilor, numai cei care implinesc si fac voia Tatalui meu". Grea hotarare a avut de luat tanara in cauza dar ca un bun crestin a respectat legile si canoanele crestine ale sfintilor parinti si ale bisericii, a respectat cuvantul Domnului nostru Iisus Hristos din Sfanta Scriptura. De multe ori suntem pusi in fata unor hotarari capitale pe care trebuie sa le luam, hotarari care nu ne convin dar care trebuie luate ca si crestin. Dar cati dintre noi procedeaza astfel ? Cati dintre noi pun dragostea fata de Dumnezeu in fata interesului propriu ? Este un subiect de meditatie la care nu stiu cati am putea raspunde afirmativ. HRISTOS A INVAT !

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE