Avdeev Dmitri Alexandrovici

Avdeev Dmitri Alexandrovici Mareste imaginea.

Avdeev Dmitri Alexandrovici este medic-psihiatru, psihoterapeut, specialist în psihologie medicală, candidat în ştiinţe medicale, director al Institutului pentru probleme ale formării atitudinii creştine faţă de maladiile psihice şi al Centrului de psihoterapie ortodoxă.

S-a născut în Rusia, în anul 1964. In anul 1988 a terminat cu distincţie facultatea de medicină cu specializarea „terapie". Intre 1998 şi 2002 a fost stagiar şi aspirant în psihiatrie în Institutul medical din Kazan. S-a specializat în psihoterapie şi în psihologie medicală în Institutul ştiinţific şi de cercetare în psihoneurologie „V.

M. Behterev" din Sankt-Petersburg, în Academia de formare medicală postuniversitară din Moscova, în clinici din Germania şi într-o serie de alte ţări europene. în anul 1992 şi-a susţinut în Institutul de psihiatrie generală şi judiciară „V. P. Serbskii" dizertaţia pentru titlul de candidat în ştiinţe medicale.

Incepând din anul 1991, D. A. Avdeev activează în direcţia formării atitudinii creştine faţă de maladiile psihice, a elaborării unui model de psihoterapie ortodoxa. A consultat peste 16000 de bolnavi cu o variată patologie psihică, s-a întâlnit şi a discutat în multe rânduri cu mirenii şi clericii Bisericii Ortodoxe Ruse. Rezultatele activităţii sale şi experienţa sa practică s-au concretizat în numeroase comunicări prezentate la conferinţe şi semi-narii ştiinţifice bisericeşti şi profane din Rusia şi din străinătate. Este unul dintre autorii Proiectului Medical Ortodox Rus, a elaborat un program de recuperare a narcomanilor şi este autorul unei serii de emisiuni la posturile de radio „Radonej", „Blago", „Glasul parohiei ruse" (Cipru) sub denumirea generală „în ajutorul sufletului suferind".

Doctorul Avdeev este membru a diverse societăţi şi asociaţii profesionale, participant la congrese naţionale, europene şi mondiale de psihoterapie şi psihologie medicală, autor a mai bine de 200 de publicaţii, inclusiv a 42 de cărţi şi broşuri, editate în limbile rusă, română, sârbă, bulgară, gruzină, engleză, spaniolă, germană, într-un tiraj total de peste o jumătate de milion de exemplare. Din anul 2004, D. A. Avdeev conduce Institutul pentru problemele formării atitudinii creştine faţă de maladiile psihice şi Centrul de psihoterapie ortodoxă.

.

02 Iunie 2015

Vizualizari: 247

Voteaza:

Avdeev Dmitri Alexandrovici 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE