Minunea dumnezeiasca din viata mea

Minunea dumnezeiasca din viata mea Mareste imaginea.

Frati crestini, tin sa scriu acest mic articol pentru a-L slavi pe Bunul Dumnezeu si pentru a ma ajuta sa imi intareasca credinta. Poate ca prin necazul meu voi putea fi de folos ai altor oameni, iar daca cumva nu vor avea destula credinta si nadejde in Dumnezeu vor reusi sa si-o recapete.

Povestea mea incepe pe 10 iunie 2010, dimineata in care mi-am pierdut vederea cu ochiul stang, dupa un somn linistit avut in seara precedenta. Am fost internata si spital timp de 6 zile, timp in care mi-au fost facute toate testele posibile si imposibile.

Pana in ziua de azi, 27 iunie 2010 nu a fost gasit nici un diagnostic. Doctorii nu au ajuns decat la urmatoarea concluzie: as putea sa fac in viitor boala numita scleroza multipla. In acelasi timp mi-au spus ca nu voi mai putea sa vad din nou cu acest ochi, deoarece nervul optic nu primeste suficient sange.

Atat eu (29 de ani) cat si sotul meu ne-am ingrozit de "raspunsul si rezolvarea" venita din partea medicilor si ne-am indreptat toata nadejdea catre Dumnezeu.

Am inceput sa citim acatistul Sfantului Nectarie, Sfantului Ioan Botezatorul, Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si Acatistul Sfantului Pantelimon. Dupa cam 3 zile am inceput sa vad din nou lumina cu ochiul stang si sa disting in ceata forma unor obiecte mai mari din mediul apropiat.

Din pacate sunt cam 5 zile de cand nu mai vad nici o imbunatatire, insa incerc din tot sufletul sa nu imi pierd nadejdea ca Bunul Dumnezeu imi va reda privirea. Pe langa acestea, Sfantul Nectarie ne-a ajutat sa ne rezolvam si alte probleme care au venit odata cu acest necaz, si le-a gasit tuturor o rezolvare mult mai potrivita decat as fi gasit eu.
Vreau sa multumesc lui Dumnezeu pentru ajutorul dat, Sfintei Fecioare Maria si tuturor Sfintilor, dar nu in ultimul rand tuturor prietenilor, familiei, cunoscutilor si necunoscutilor care au auzit despre situatia mea si s-au rugat pentru mine. Dumnezeu lucreaza prin oameni.

Doamne Ajuta!

Stefania Filip

Despre autor

Stefania Filip Stefania Filip

Colaborator
1 articole postate
Publica din 27 Iunie 2010

31 August 2010

Vizualizari: 1249

Voteaza:

Minunea dumnezeiasca din viata mea 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE