Mobila Simex va invita la Mobila Expo Constanta, 15-18 Octombrie!

Mobila Simex va invita la Mobila Expo Constanta, 15-18 Octombrie! Mareste imaginea.

In perioada 15-18 octombrie 2015, Mobila Simex are deosebita onoare sa va invite la Mobila Expo Constanta, eveniment cu titlu de referinta in industria mobiliei din Romania si care marcheaza un punct de intalnire important intre producatorii romani de mobila si publicul larg.

*Colectia Cezar

Expozitia se bucura de o larga vizibilitate si se adreseaza atat potentialilor clienti interesati sa achizitioneze o mobila de foarte buna calitate pentru propria locuinta, cat si unitatilor hoteliere si de administratie publica, dat fiind faptul ca litoralul romanesc dispune de o concentrare foarte mare de hoteluri si restaurante.

*Colectia Contessa

Mobila Simex va aduce in atentia vizitatorilor o paleta variata de modele de dormitoare, sufragerii, holuri, baruri, seturi TV plasma, usi de interior si exterior etc, potrivite atat pentru casa, cat si pentru linia de hotel si restaurant. Toate colectiile Mobila Simex sunt realizate din lemn masiv de stejar si tei si sunt recunoscute in randul clientilor pentru rezistenta indelungata la uzura, dar si pentru design-ul cu adevarat de exceptie, compus din forme si linii armonioase, desavarsite estetic prin sculptura executata manual in fabricile de mobila Simex din Ardeal, precum si prin intarsii cu motive florale de mare rafinament.

*Colectia Firenze

Statutul de producatori de mobila din lemn masiv ne-a permis sa intelegem mai bine profilul clientilor romani, putand astfel sa venim in intampinarea celor mai inalte gusturi si asteptari din partea acestora. Prin calitatea foarte buna a mobilierului, flexibilitatea in relatia cu clientii, asigurarea transportului si a montajului gratuit pe intreg teritoriul Romaniei, putem sa raspundem celor mai complexe solicitari venite din partea clientilor.

De asemenea, dispunem de o foarte buna acoperire a comenzilor speciale de catre fabricile Simex din Ardeal, astfel ca proiectantii si specialistii Simex se pot deplasa la domiciliul clientilor pentru consultanta, masuratori si schite, pentru a executa mobilierul intocmai pe configuratia dorita de client.

*Colectia Cleopatra Lux

In cadrul Salonului Mobila Expo Constanta, va asteptam in Standul Simex din incinta Pavilionului International din Statiunea Mamaia pentru a descoperi portofoliul amplu de colectii Simex pentru casa, hotel si restaurant, precum si pentru a beneficia de Super-Promotiiile si Reducerile pe care le acordam la mobilierul achizitionat pe perioada Targului.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa consultati site-ul: www.mobilasimex.ro!

Pe aceeaşi temă

08 Octombrie 2015

Vizualizari: 585

Voteaza:

Mobila Simex va invita la Mobila Expo Constanta, 15-18 Octombrie! 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE