Servicii funerare in Bucuresti ... cu suflet

Servicii funerare in Bucuresti ... cu suflet Mareste imaginea.

Alegerea unei firme de pompe funebre nu e o sarcina usoara. Mai ales intr-un moment tragic, cand e posibil ca durerea sa va copleseasca. E normal sa va framante o sumedenie de intrebari. Veti primi consilierea de specialitate si sprijinul de care aveti nevoie? Se va tine cont de necesitatile si dorintele dumneavoastra? Care este reputatia firmei si calitatea serviciilor?

Oferta de servicii funerare in Bucuresti este bogata si variata. Insa din multitudinea de firme un nume ne-a atras recent atentia. Funerare 24, o agentie funerara recent infiintata de doi tineri antreprenori determinati, fiecare dintre ei cu o experienta in domeniu de peste 15 ani, pune la fel de mult accent pe consultanta oferita clientului ca si pe serviciile funerare propriu-zise.

"Inmormantarea este adesea considerata ca fiind primul pas din procesul de vindecare sufleteasca atunci cand pierdem pe cineva drag. Ceremonia trebuie sa furnizeze un mediu sigur in care sa poata fi acceptata si exprimata tristetea. Sa le ofere membrilor familiei o atmosfera suportiva si consolatoare, care sa-i ajute sa inceapa sa accepte pierderea si sa le faciliteze tranzitia la viata fara persoana draga pierduta.

Multi dintre cei care apeleaza la serviciile noastre trec prin unele dintre cele mai grele momente din viata lor. Este extraordinar de dificil, intr-o asemenea dispozitie sufleteasca, sa iei decizii legate de intregul proces funerar si de inmormantare sau sa supervizezi totul - de la proceduri funerare si sarcini birocratice pana la inmormantare. Aici intervenim noi. Incercam sa usuram cat mai mult povara familiei, furnizandu-le tot ce au nevoie in aceste momente dificile, sustinerea morala fiind de foarte multe ori extrem de importanta. Responsabilitatea, decenta, discretia, eficienta, empatia si intuitia sunt calitati indispensabile pentru un director sau agent funerar competent.”

dl. Cristian Serban, director funerar - Agentia Funerare 24

Echipa dedicata a agentiei Funerare 24 va face tot ce este posibil pentru a va respecta dorintele si necesitatile, incadrandu-se in acelasi timp in bugetul disponibil. Optiunile de personalizare sunt numeroase - daca necesitatile dvs. Implica servicii sau produse care nu se regasesc in oferta curenta a agentiei, vor gasi o solutie pentru a vi le pune la dispozitie fara sa va factureze suplimentar efortul depus pentru a le furniza.

Iar daca ceea ce doriti personalizat este un aranjament floral funerar, personalizarea poate fi completa - floristica funerara reprezinta o pasiune a dlui Cristian Serban , care realizeaza in persoana, manual, cu atentie si migala, fiecare dintre aranjamentele florale (coroane funerare, buchete pentru sicriu, etc) superbe pe care le puteti vedea in sectiunea de floristica funerara a site-ului sau trecand pragul magazinului funerar al agentiei din Bucuresti, sector 5, Strada Mihail Sebastian 44, cod 052034.

Funerare 24 ofera servicii funerare in Bucuresti si Ilfov. Programul este non stop, iar serviciile complete. Pe site-ul agentiei puteti viziona si oferta de pachete funerare complete, gata configurate, care simplifica intregul proces funerar. Dupa cum am mentionat anterior, oricare dintre aceste pachete poate fi personalizat pentru necesitatile dvs. particulare daca este cazul.

Daca doriti sa scapati de povara procedurilor funerare si de lentoarea birocratica asociata acestora, apelati cu incredere la echipa Funerare 24. Serviciile sunt de cea mai bune calitate, dar preturile sunt oneste si transparente. De altfel, tot specialistii Funerare 24 se pot ocupa pentru dumneavostra si de obtinerea ajutorului de deces, astfel incat sa va recuperati integral banii de inmormantare. Iar inmormantarea o vor supraveghea cu atentie la cele mai mici detalii, avand grija ca atat necesitatile si dorintele dumneavoastra, cat si randuielile crestinesti sa fie respectate intru totul.

Pe aceeaşi temă

17 Noiembrie 2020

Vizualizari: 304

Voteaza:

Servicii funerare in Bucuresti ... cu suflet 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

servicii funerare

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE