Soul Help, o minune de produs sfinti

Soul Help, o minune de produs sfinti Mareste imaginea.

Un vecin lauda efectele imbucuratoare ale produsului "Colon Help". M-am gandit sa iau si eu, dar dihotomic: impreuna cu "Soul Help". Un produs scump, pentru ca impune jertfa, renuntare si asceza. Un produs usor de gasit azi, cand prigoana a incetat. Dar nu are efect "Soul Help" daca il iau o data pe saptamana, duminica. Nici daca iau doar trei luni si, apoi, gata, renunt. Trebuie sa mi-l administrez vesnic, zi de zi, pana voi vedea soarele rasarind.

Acum, sa am grija la produsele similare contrafacute. Si sectarii au scos ceva pe piata, mai ieftin si mai atragator ambalat, dar expirat. Sa cumpar direct de la Fabrica, nu de la sarlatani. Cum se administreaza: rugaciune zilnica, abtinere de la rautati, euharistii traite, dupa sfatul Medicului.

Ajutorul sufletesc este identic cu harul primit la iesirea din cristelnita sfintei ape si ce pecetluirea Duhului. La fiecare Marturisire, suntem goi de rele si facem loc luminii. Produsul "Soul Help" asigura fericirea doar pentru cei statornici in credinta. Dumnezeu se tine de cuvant: ne da harul; noi doar sa il primim si sa il pastram. Daca vointa noastra este sincera, atunci Cerul ne cheama.

Cuvintele Sfantului Chiril al Ierusalimului pentru noi, azi: "Fiecare om sa-L auda deci pe Iisus si sa nu mai pacatuiasca. Sa alergam la cel care iarta greselile! De suntem bolnavi, la El sa ne gasim scaparea; de ne doare sufletul, sa urmam pe Doctorul sufletelor; de suntem flamanzi, sa primim Painea; de suntem morti, sa primim Invierea; de am imbatranit in nestiinta, sa cerem intelepciune de la Intelepciune.“

Marius Matei

Despre autor

Marius Matei Marius Matei

Senior editor
255 articole postate
Publica din 29 Octombrie 2010

01 August 2012

Vizualizari: 516

Voteaza:

Soul Help, o minune de produs sfinti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE