Ingrediente pentru crema de anghinare cu usturoi: 4 inimi de anghinare; 2 catei usturoi; 6 linguri ulei masline, sare
Mod de preparare: Spalam anghinarea si ii taiem frunzele exterioare. Dupa ce o fierbem, eliminam cotorul din mijloc.
Curatam, spalam si strivim usturoiul intr-un mojar, impreuna cu putina sare. Adaugam treptat ulei (2 linguri) si frecam ca la maioneza. Inimile de anghinare le punem intr-un blender, adaugam maioneza de usturoi, restul de ulei si sare dupa gust.
.
-
Despre post
Publicat in : Editoriale -
Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor
Publicat in : Retete de post -
Supa de morcov
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de spanac
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de varza
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.