File de peste cu rosii

File de peste cu rosii Mareste imaginea.


Ingrediente (pentru 4 portii):
600 g rosii, sare, piper, 1 lingura patrunjel verde tocat, 1 lingura busuioc verde tocat, 3 linguri ulei de masline, 1 capatana usturoi, 600 g file de peste (salau, merluciu etc.).

Instructiuni:
1 ) Spalam rosiile, le taiem felii si le aseazam intr-o forma unsa (rezistenta la foc). Punem sare si piper.
2 ) Amestecam verdeata cu uleiul, curatam usturoiul, iar cateii se pun intregi, impreuna cu uleiul peste feliile de rosii.


3 ) Incingem cuptorul la 200 grade si lasam rosiile sa se rumeneasca circa 5 minute.
4 ) Spalam fileurile de peste, le zvantam, punem sare si piper.
5 ) Aseazam pestele peste stratul de rosii si il ungem cu putina zeama (din tava).
6 ) Bagam tava in cuptor timp de 15 min.

Se serveste fierbinte, cu o garnitura de cartofi. Deasupra putem presara putin busuic tocat.

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 8967

Voteaza:

File de peste cu rosii 0 / 5 din 0 voturi. 2 review utilizatori.

Comentarii (2)

  • DionissimaPostat la 2011-02-04 10:24

    Ce nu inteleg este de ce postati retete cu peste atunci cind nu este dezlegare la peste; la fel am observat ca atunci cind este dezlegare la peste dumneavoastra postati mai mult retete de post fara peste. Nu s-ar putea face o organizare a acestor postari pentru a fi cit mai folositoare cu totul pentru ziua respectiva ?

  • Saveta CatunaPostat la 2010-07-17 17:22

    Buna ziua!Imi plac retetele D''voastra,sunt de mare ajutor mai ales pentru cei ce postesc.Niste retete noi pentru dulciuri ar fii bine venite.Multumesc!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post