Rugaciune catre Sfantul Stelian, ocrotitorul copiilor si al mamelor

Rugaciune catre Sfantul Stelian, ocrotitorul copiilor si al mamelor Mareste imaginea.

Cuvioase Parinte Stelian, sprijinitorul si calauzitorul in rugaciunile noastre, patimile trupesti biruind si impreuna cu ingerii locuind, privesti neincetat marirea cea gatita sfintilor, de lumina cereasca umplandu-te. Acum, in slava cereasca vietuind si inaintea imparatului Hristos stand, nu uita pe credinciosii care cu indrazneala inalta rugaciuni si cer sprijinul tau. Cel ce de la sanul maicii tale ai fost sfintit, si vas ales al Duhului Sfant te-ai aratat, luand sub ocrotirea ta pe mame si pe copii, ferindu-i de intristare si de boala, arata-te grabnic vindecator al suferintelor si al bolilor sufletesti si trupesti ale celor ce te lauda pe tine. Cel ce din pustiul Paflagoniei ai facut loc de preamarire a Sfintei Treimi, fa si din pustiul inimilor noastre tarina bineplacuta a harului dumnezeiesc, in care sa infloreasca crinii cei mantuitori ai credintei si sa se inmulteasca roadele sfintitoare ale faptelor bune; ocroteste cu rugaciunile tale familiile si pe copiii nostri, cerand de la Milostivul Dumnezeu iertare de pacate, sanatate si mantuire, ca prin tine si impreuna cu tine sa laudam numele cel sfant al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

.

26 Noiembrie 2009

Vizualizari: 26480

Voteaza:

Rugaciune catre Sfantul Stelian, ocrotitorul copiilor si al mamelor 0 / 5 din 0 voturi. 2 review utilizatori.

Comentarii (2)

  • ioana-steliana tatulescu Postat la 2014-11-26 02:18

    Mama nu a putut avea copii timp de 12 ani de casatorie. Tatal meu s-a dus la Sf.Manastire Frasinei, iar un calugar de acolo a citit timp de un an de zile, in fiecare zi de joi, Acatistul Sf.Stelian. Dupa un an mama mea a ramas insarcinata cand nici nu se mai astepta. Eu sunt nascuta pe 22 noiembrie, iar Sf. Stelian in calendar este pe 26 noiembrie. Sf. Stelian, ocrotitorul si patronul casei noastre, roaga-te pentru noi, pacatosii! Amin!

  • diana cristiciPostat la 2010-01-03 10:35

    Sfantul Stelian m-a ajutat in sarcina pe care am avut-o , cu risc de a avea trisomie 20 , am hotarat sa ducem sarcina la capat si ne-am rugat Sfantului ca fetita sa fie sanatoasa, asa si este pana in acest moment , Doamne ajuta ! sa fie si in continuare .

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE