Rugaciune la necazuri si suparari

Rugaciune la necazuri si suparari Mareste imaginea.

Rugaciune la necazuri si suparari

Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra mea si ape intrat-au pana la sufletul meu - dar intru Tine este toata nadejdea mea. Tu cunosti pricina raului ce ma bantuie. La Tine perii capului meu sunt numarati. La Tine deci scap si pe Tine Te rog sa departezi de la mine orice rau pierzator de suflet si sa-mi ajuti a birui toate ispitele ce ma invaluie - ca Tu esti intarirea, scaparea si izbavitorul meu, Hristoase Dumnezeule, si Tie slava inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.

.
Pe aceeaşi temă

21 Mai 2012

Vizualizari: 341152

Voteaza:

Rugaciune la necazuri si suparari 5.00 / 5 din 6 voturi. 51 review utilizatori.

Comentarii (51)

  • Marinela VoineaPostat la 2018-10-26 02:38

    Dumnezeul meu , Doamne, tu care toata viata m-ai avut in grija, vino Doamne si acum sa imi tine aparare in fata necazurilor si a lucrarii raului. Doamne , nu ma lasa acum asa cum niciodata nu m-ai lasat ! Vino Doamne si cu lucrarea ta domoleste lucrarile rele ce se fac impotriva-mi. Da-mi Doamne gandul bun sa pot sa gasesc calea pregatitata de tine. Vino Doamne si lumineaza viata mea , ca in mare deznadejde am ajuns. Iisuse al meu, mantuitorule, rogu-te intinde mana si ma ridica de jos, nu ma lasa Doamne Iisuse al meu prada chinului si deznadejdii. Maicuta Sfanta , Mama a mea , strig catre tine, ajuta-ma acum cand tare ma chinuie lucrarea omului rau. Vino Maica si pentru mine , roaga-te Domnului in numele Fiului tau. Slavit Domnul Dumnezul meu !

  • Octavian EremieaPostat la 2015-05-02 00:22

    Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu - miluieste-ne pe noi pacatosii si ne lumineaza mintea si sufletul spre lucruri bune. Te implor din inima fie-ti mila de Adriana si iart-o Doamne pentru tot ce a gresit si nu o lasa pe calea pierzaniei.

  • madalina manguPostat la 2014-08-17 22:46

    Doamne Dumnezeul meu mare te rog din suflet ai grija de parintii mei da-le sanatate si iubire intelegere si respect imi doresc ca parintii mei sa fie sanatosi si sa ajunga la batranete ,sa fie toata viata langa mine ai grija de mama mea ,o iubesc cel mai mult pe lume,ai grija si de catelusii mei si te rog doamne ajuta-ma sa imi fie bine in relatia care o am,am nevoie de iubire intelegere si respect si ultima mea dorinta ajuta-ma sa imi fac prietene,doar o singura prietena adevarata e suficient te rog din suflet.Amin bunul meu Dumnezeu!

  • Nan Ane-mariPostat la 2014-05-22 21:48

    Doamne isuse hristoase fiul lui dumnezeu iarta pacatele mele si ale tuturor din neamul meu si ajuta-mi copiii sa duca o viata buna fericita fara griji in bunastare si bucurie inconjurati de oameni providentiali si feriti de ispite. Ajuta Doamne familiei mele sa aiba tot ceea ce trebuie pentru un trai linistit in abundenta. Multumim pentru ceea ce deja ne-ai dat si te rugam sa ni le lasi sa le folosim in cinstea ta. Amin !

  • Daniela StancaPostat la 2014-04-09 13:11

    Doamne ajuta-ma sa imi fie si mie bine, sa fiu si eu fericita , sa ma inteleaga parinti cat si prietenul meu ! ajuta-ma doamne sa fiu fericita , sa nu mai stau suparata mereu, arata-mi ce sa fac , tu sti ce e mai bine pentru mine , ajuta-ma! Iti multumesc ca sunt sunatoasa dar vreau sa fiu si fericita! nu mai suport toata zituatia asta, nu am cui sa ii spun tot ce am pe usflet , nu am , ajuta-ma tu Doamne sa imi fie bine, apara-ma de necazuri si arata-mi cale vietii mele ! Amin.

  • Maria PinteaPostat la 2014-02-09 17:53

    Dumnezeule,milostiv fii mie pacatoasa.

  • Bogdan BogdanPostat la 2013-12-23 00:18

    Doamne Dumnezeul meu, Iisuse Hristoase, iarta-mi pacatele facute cu voia si fara voia mea. Fie ca oamenii pe care i-am mahnit sa ma ierte si sa isi gaseasca din nou fericirea. Ajuta-ma Doamne sa trec peste necazul acesta sufletesc care nu imi da pace. Ajuta-ma doamne sa cunosc implinirea sufleteasca alaturi de fata care m-a dus catre tine. Da-mi mie puterea, rabdarea si intelepciunea necesare sa o fac fericita pe fata aceasta si sa imi construiesc o familie alaturi de ea. Ai grija de sufletul ei si intoarce-o doamne catre mine pentru ca sufletul meu a ales-o deja. Iarta-ma daca te mahnesc cu dorinta mea dar simt ca sunt la capatul puterilor. Vrajmasul imi cunoaste slabiciunea si isi bate joc de mine. Ajuta-ma sa il resping. Departeaza de la mine toti oamenii falsi si ajuta-i sa gaseasca drumul spre tine. Ajuta-ma sa aflu adevarul cu voia ta si sa nu mai pacatuiesc. Ai grija de parintii mei si iarta-le Doamne pacatele care se rasfrang acum asupra mea. Iarta-ne Doamne si ajuta-ne dupa mare mila ta, ajuta-i pe oamenii care isi scriu necazurile aici pentru ca alta alinare nu au.

  • madalina manguPostat la 2013-12-10 03:16

    Doamne Dumnezeul meu iarta-mi pacatele,milueste-ma si ajuta-ma...ma rog pt sanatatea parintilor mei si fericirea lor si de asemenea pentru mine,ajuta-ma Doamne sa merg mai departe sa vad o lumina in viata mea si sa am noi prieteni/prietene adevarati si sa nu fie falsi da-mi Doamne o prietena buna si care sa fie langa mine in tot e cea mai mare dorinta a mea ajuta-ma Doamne Dumnezeul meu.Amin!

  • Aurora PopescuPostat la 2013-11-27 22:10

    Pentru rugaciunile sfintilor parintilor noastri, iarta Doamne pacatele noastre, izbaveste-ne de rautatea noastra, lumineaza-ne mintea si da-ne putere in credinta. Inmoaie Doamne lutul iarasi si fa-ne din nou curati si buni! Iar pe copii nostri Doamne, pe care n-am stiut cum sa-i crestem, fereste-i de ispite pe care n-ar putea sa le treaca si ingaduie-i sub acoperamantul Maicii Domnului pana te vor cunoaste pe Tine.

  • mihai biancaPostat la 2013-09-28 18:51

    Doamne,Dumnezeule binefacator si indrumator de bine,ajuta-ne pe noi,oamenii,care pacatuim neincetat si care nu fagaduim a face lucruri bune,sufletul nostru fiind 'intunecat'.Ajuta-ma,Doamne sa imi gasesc si eu un loc de munca si sa ma descurc la interviul la care trebuie sa ma prezint zilele viitoare.Multumesc,Doamne pentru toate lucrurile bune care mi s-au intamplat si pentru faptul ca ai grija de toti fiii tai pamantesti.Amin.

  • Bacu RaduPostat la 2013-09-18 16:46

    Ajuta-ma Milostive Dumnezeule sa imi gasesc si eu fata cu care sa ma casatoresc.Amin

  • Nicolae StoianPostat la 2013-08-14 18:52

    Doamne ajuta-mi copilul, ajuta-mi-l Doamne, si iarta-mi mie pacatele ca nu-ti voi mai gresi niciodata. Ajuta-ne Doamne

  • cristina alinaPostat la 2013-08-06 23:45

    Vin si eu in fata ta, Doamne... poate nu atat de umila pe cat ar trebui... si nici atat de credincioasa... dar cu lacrimi in ochi si durere in suflet... Doamne, alunga norii si raul din viata mea. Pentru ca nu mai pot duce, nu mai vreau... DA-mi un dram de dreptate si ia povara asta ce nu imi apartine de pe umerii mei si sa plateasca fiecare ce greseste

  • Dumitrof AlexandruPostat la 2013-06-04 22:16

    Ajuta-ma Doamne sa imi gasesc un loc de munca si apara-ne pe toti de cel rau si fereste-ne de rautati si probleme , iti multumesc Doamne

  • Alice PopescuPostat la 2013-05-12 01:05

    Doamne ajuta-ne si da-ne putere sa biruim ispitele si necazurile...si totdeauna sa Te slavim in vecii vecilor. AMIN! AJUTA-MA DOAMNE SI TE ROG DIN TOATA INIMA SA GASESC UN LOC DE MUNCA.

  • petrescu ionelPostat la 2013-04-21 21:34

    DOAMNE IISUSE HRISTOASE SI MAICA DOMNULUI ai mila de toti acesti oameni ce sunt in suparari si necazuri si ajuta i DOAMNE dupa mare mila ta pentru ca au nevoie de TINE mai mult ca oricand si te rog ai mila si de mine pacatosul si ticalosul ce sunt. Iti multumesc DOAMNE din suflet pentru tot si pentru toate pentru ca numai TU esti singurul ce stii si cunosti nevoia fiecaruia. Stiu DOAMNE ca te am suparat de atatea ori cu purtarea mea dar te rog iarta ma si ajuta ma sa nu ma mai departez de tine niciodata. Ajuta ma BUNULE DUMNEZEU IISUS HRISTOS sa mi intemeiez o familie dupa mare mila TA si dupa multimea indurarilor TALE. Indreapt o TU DOAMNE pe sotia mea catre mine penru ca eu nu o stiu si nu o cunosc si numai TU esti singurul ce o stii si o cunosti. CEL ce cunosti sufletele oamenilor si ajuti fiecaruia in chip nevazut,auta si mie DOAMNE DUPA MARE MILA TA SI DUPA MULTIMEA INDURARILOR TALE. Iti promit DOAMNE in fata tuturor celor ce vor citi aceasta ruga ca nu te voi dezamagi si voi avea grija de sotia ce tu ai sa mi o daruiesti chiar cu pretul vietii mele si totdeauna in toate ea va fi pusa mai presus ca mine. Iti multumesc DOAMNE pentru parinti si fratii ce i am si pentru tot ceia ce ma inconjoara. AMIN

  • Bogdan GramaPostat la 2012-09-08 20:51

    Doamne ajuta-ne si da-ne putere sa biruim ispitele si necazurile...si totdeauna sa Te slavim in vecii vecilor. AMIN!

  • cublesan maraPostat la 2012-08-13 14:59

    Doamne! te rog intareste-o pe Oana si ajut-o sa ia cea mai inteleapta decizie. Multumesc Doamne !

  • Constantin TrandafirPostat la 2012-08-13 11:52

    AJUTA-MA DOAMNE SI TE ROG DIN TOATA INIMA SA GASESC UN LOC DE MUNCA.

  • Robert IditaPostat la 2012-08-03 16:33

    Doamne ajuta-ma sa trec peste tot greul pe care il intampin in viata fereste-ma doamne pe mine si familia mea de tot ce e mai rau ajuta-ne doamne sa trecem peste tot ce e mai rau si sa realizam tot ceea ce ne dorim ajuta-ma doamne sa imi duc la bun sfarsit tot ce am inceput.Doamne ajuta.Amin

  • Alina Nicoleta OncescuPostat la 2012-05-30 09:50

    Doamne Dumnezeul meu, iti multumesc pentru toata mila Ta, pentru grija cu care ne aperi de relele vrasmasilor si pentru bucuriile vietii. Te rog Doamne ajuta-ne si in ceasul acesta de cumpana si suferinta, ridica-l de pe patul de boala pe tatal meu, Mihai, vindeca-i boala sufletului si a trupului, ca doar prin mila Ta acesta va revenii la dragoastea Ta si a familiei.Amin !

  • Cosmin TruscaPostat la 2012-04-26 14:15

    Da-mi Doamne minte si putere sa pot trece peste necazurile ce m-au napadit!

  • letitia paise Postat la 2012-03-19 11:56

    Doamne Tata ceresc, Sfinte Iisuse Cristoase, Preasfanta Fecioara Maria, va rog din toata inima mea sa ma iertati pentru pacatele mele si sa-mi dati intelepciune, pace si tarie in suflet! Scoate-ma Doamne din necazuri si apara-ne de vrajmasi si de necuratul si vindeca-ma Tu, cu marea Ta putere, de bolile de care sufar, pentru a fi mereu alaturi de sotul meu drag, bun si bland! ITI multumesc Doamne pentru anii frumosi pe care mi i-ai dat pana acum si nu ma uita!

  • rus ramonaPostat la 2011-12-08 17:12

    am pacatuit doamne mult dar te rog ajuta-mi sa ies cu bine din necazul care-l am .

  • mihaela patrichePostat la 2011-12-08 14:00

    multumesc, Doamne!

  • mihaela patrichePostat la 2011-12-08 11:24

    Doamne, ajuta-l pe sotul meu sa scape de necazul pe care-l are. Nu-i taia, Doamne aripile. Lumineaza, Doamne mintea sefilor sa ia decizia buna. Ma rog si pentru ceilalti, Doamne, sa le fie bine. Asculta-mi ruga, Doamne! Amin.

  • Lily WaterPostat la 2011-12-01 21:32

    Doamne, Tata Ceresc, am si uitat cum este sa ma rog Tie.A fost o vreme cand stiam sa Iti multumesc zilnic pentru tot ce imi daruiai, acum m-am ratacit si stiu ca nu ma mai iubesti pentru ca Ti-am nesocotit darurile si am cerut altceva, si am incercat sa imi iau singura altceva,si stiu ca tot ce s-a petrecut in ultima vreme Ti-a intors fata de la mine.Mama mea se roaga acum pentru mine, si m-a rugat sa ma rog impreuna cu ea, dar eu nu imi gasesc cuvintele.Te rog doar sa Te uiti in sufletul meu si sa vezi ce ma framanta si sa vezi cat sunt de nefericita.Te rog da-mi inapoi tot ce ma facea fericita, am gresit mult dar un lucru nu am facut gresit, am fost mereu sincera.Te rog, Doamne, am nevoie de ajutorul Tau cum nu am mai avut niciodata in viata mea pana acum,schimba cursul actual al lucrurilor, sa nu mai mearga spre rau, fa ca lucrurile sa aiba finalul fericit pe care mi-l doresc.Stiu ca mintea mea umana nu poate intelege toate planurile Tale pentru mine, dar Te rog sa privesti si in inima mea si sa asculti ce imi doresc.Te rog, Doamne!

  • ana anaPostat la 2011-08-31 21:30

    Doamne stiu ca nu imi spun rugaciunea mereu si-mi indrept fata spre tine cand sunt in necaz. Iti multumesc pentru viata pe care am avut-o pana acum, pentru sanatatea familiei mele si te rog sa ai grija de noi in continuare. Ajuta-ma in aceste momente grele,sa am putere sa trec peste ele, da-mi te rog intelepciune sa fac alegerile potrivite, indruma-ma. Imi doresc foarte mult propria mea familie, liniste sufleteasca, impacare, intelegere, dragoste.

  • Gabriela Livia CurpanaruPostat la 2011-08-29 12:23

    Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu iartă-ne şi salvează-ne după mare mila Ta!Amin!

  • valentin tudorPostat la 2011-07-08 20:15

    Fie ca toate rugaciunile trimise de semenii mei sa-si aiba implinire, iar ei sa nu uite nicodata a multumi Bunului Dumnezeu si Fiului. Eu, Tatal nostru ceresc, Doamne Iisus va rog a-mi ierta pacatele mele, ale familiei mele, ale celor dragi si apropiati mie. Te rog Bunule Dumnezeu, Doamne Iisuse Hristoase indeamna la bunatate si rugaciune pe vrasmasii vazuti si nevazuti ai mei si ai Dorinei. Doamne miluieste!

  • Daniela Serban Postat la 2011-05-31 10:52

    Doamne,intoarce Fata Ta Luminata catre baiatul meu!Nu-l lasa sa inainteze pe drumul pe care a luat-o.Iarta-l daca ti-a gresit si varsa-i in suflet si in minte numai ganduri bune,intelepciune si bucurie.Te rog,Doamne,asculta-ma caci simt ca inima mi-e fripta de durere.

  • Andrada MariaPostat la 2011-05-13 23:18

    Doamne te rog ai grija de mine, si te rog din suflet ajuta'ma sa reusesc maine. Iti multumesc Doamne Dumnezeule ca esti lanaga mine in orice clipa . Amin

  • floarea iovicinPostat la 2011-04-20 08:07

    Doamne IISUSE HRISTOASE TATAL CERESC sunt in grele incercari chiar in saptamina patimilor ,m-ai ajutat de nenumarate ori cand am fost la necaz ,te rog ajutama si acum SA TREC CU BINE .Ajutama sa nu rasplatesc cu rau celor ce-mi fac rau ,tu esti singurul fara de pacat ,la tine este calea ,adevarul si viata.MULTUMESC AMIN

  • aura auraPostat la 2011-04-15 01:43

    Doamne Iisuse Hristoase Fiu al lui Dumnezeu,ajuta pe fiica mea Marina sa-si indrepte gandurile,sa ne regaseasca pe noi parintii, indeparteaza tot ce-i rau de la ea,indreapta-i pasii pe drumul cel drept. Ajut-o Doamne sa scape de vicii si pe cei ce-i vor raul tine-i departe de ea si iarta-i Doamne greselile. Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi pacatosii

  • gore elena beatricePostat la 2011-04-05 14:46

    Doamne stiu ca nu sunt credincioasa si ca nu ma rog prea des la Tine,dar te rog sa ma ajuti ,cum crezi Tu ca e mai bine,iti multumesc pentru tot ce Ai facut pentru mine si te rog sa le dai sanatate familiei mele prietenilor si sa ma ajuti sa trec peste toate necazurile sa-mi dai putere sa rezist.Iti multumesc pentru tot.

  • Mihaela MihaelaPostat la 2011-03-31 23:30

    Doamne Isuse Hristoase iarta pacatele noastre.Iti multumim pentru tot ajutorul primit de la Tine.Te rog asculta rugaciunea unei mame pentru copilul ei.Indeparteaza toate relele de la copilul meu si ia-l sub aripa Ta protectoare.Fereste-l de toate necazurile si suferinta. Amin

  • NICOLETA-FLORICA JITEAPostat la 2011-03-24 18:26

    te rog DOAMNE,acum ma aplec in fata ta,si iartai pacatele persoanei care am grija de ea ..o batranica...dai putere sa se faca bine,mi-a intrat in suflet,o iubesc ca pe propria mama,iti multumesc mult DOAMNE

  • Cosmina BlagaPostat la 2011-02-15 11:43

    Doamne Dumnezeule,ajuta-ma si da-mi sanatate si putere sa trec cu bine peste ziua de azi.Fereste-ma Doamne pe mine si familia mea de boli grele. Amin!

  • Camelia EgliPostat la 2011-01-22 19:13

    Doamne iti multumesc pentru viata mea de pana acum, pentru tot ce mi-ai oferit, dar acum sunt in mare necaz si nu stiu cum sa ies, doar la tine am nadejde, te rog miluieste-ma si ajuta-ma, te rog din suflet!Amin.

  • Taran MihaelaPostat la 2011-01-22 09:00

    Doamne Isuse Cristoase ajuta-ma te rog in casnicie,iarta-ne pacatele cele de voie si fara de voie,scapama Doamne de necazuri nu ma lasa singura fi tot timpu cu mine la bine si la greu.Ajuta-ma Doamne sa scap de gandurile rele si daruieste-mi un copil.Facase voia ta Doamne!Amin!

  • Grigorie GrigPostat la 2011-01-01 07:35

    Doamne Dumnezeul meu, Taticul meu Ceresc, Sfanta Fecioara Maria Nascatoare de Dumnezeu ajutati-mi copilul! Scoateti diavolul din casa Mirunei, scoateti diavolul din trupul Mirunei, scoateti diavolul din mintea Mirunei, scoateti diavolul din sufletul Mirunei! Scapati-o pe Miruna de droguri facand asa cum voiti. Ajutati-mi copilul!

  • corina matachePostat la 2010-11-24 01:33

    DOAMNE ITI MULTUMESC PENTRU TOT BINELE CARE L-AM AVUT DE CAND M-AM NASCUT CA NUMAI CU AJUTORUL TAU AM FOST BN.SI AUTA-MA DOAMNE SIA CUM SA FIU BINE,AJUTA DOAMNE SI FAMILIEI MELE SA FIE BN SI LA NEPOTI MEI.SI AI GRIJA DOAMNE ACOLO SUS DE SORA MEA SI DE TATAL MEU

  • Ioana NeacsuPostat la 2010-11-18 12:46

    Te rog Isuse Hristoase, Dumnezeul nostru ajut-o pe sora mea sa rezolve cu bine toate problemele şi sa-i reuseasca tot ce-si doreste in viata. Daruieste-i sanatate si bucurii. Amin!

  • floarea iovicinPostat la 2010-11-17 07:45

    Doamne te rog ajuta pe toata lumea si nu uita nici de mine si familia mea ,ajutama sa nu-mi pierd credinta ,ajutama sa fac fapte bune,sa pot sa te slavesc si sa-ti multumesc pentru ajutorul dat in clipele mele grele de suferinta.

  • bankuti margaretaPostat la 2010-11-10 11:14

    DOAMNE BUNUL MEU DUMNEZEU AJUTA-L PE SOTUL MEU SA SCAPE CU BINE DE NECAZUL PE CARE IL ARE. ASCULTA-MI TOATE RUGACIUNILE SI CERINTELE MELE ,CHIAR DACA TI SE PAR MULTE .DOAMNE AJUTA!!

  • schuster mariusPostat la 2010-09-29 01:51

    Doamne Dumezeule ajutama si dami putere de viata a-mi creste copiii . Si fereste de tot raul . Amin

  • dinu getaPostat la 2010-09-12 17:32

    miluieste-ne pe noi fiul lui Dumnezeu iartane pacatele si departeaza pe necuratul de la toata lumea.

  • ciprian tomaPostat la 2010-08-30 20:46

    Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul . Ajuta-ma DOAMNE si scoate-ma din necazuri , nu ma lasa la mana dujmanului . Slavit sa fii in veci . Faca-se voia ta Doamne Iisuse Hristoase .Amin .

  • Maria BadeaPostat la 2010-07-18 01:22

    Doamne Isuse Cristoase miluieste-ne pe noi pacatosii, Maria si Constantin.Te rugam Doamne sa ne ierti pacatele noastre facute cu voie si fara voie ,si cu bunatatea ta sa ne judeci pe noi. Te rugam ajuta-ne Doamne ca tu pe toate le poti.Multumim pentru toate binecuvintarile de pina acum si te rugam nu ne parasi.Amin

  • Iolanda SepsiPostat la 2010-06-22 12:45

    Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, iarta greselile noastre facute cu voie si fara voie. Multumesc pentru purtarea de grija si pentru toate bunatatile pe care ni le dai in fiecare zi. Te rog asculta rugaciunea unei mame pentru copilul ei. Intoarce pe fiica mea Monica din nesanatate in sanatate, ia-o sub aripa Ta ocrotitoare. Binecuvanteaza Doamne cu mare mila Ta pe fiica mea Monica. Da-i sanatate, vindeca-i trupul si sufletul, da-i intelepciune, apara-o Doamne de necazuri, de vrajmasi vazuti si nevazuti. Binecuvanteaza Doamne cu mare mila Ta. Miluieste-ne Doamne pe noi pacatosii, acum si in vecii vecilor. Amin.

  • tampau bogdanPostat la 2010-05-12 21:34

    AJUTAMA DOAMNE TE ROG DIN TOATA INIMA

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE