Afectiunile cardiovasculare si remediile naturale Homeogenezis

Afectiunile cardiovasculare si remediile naturale Homeogenezis Mareste imaginea.

Intotdeauna, medicina alopata, in urma consultatiilor, analizelor si investigatiilor stabileste diagnosticul si decide tratamentul necesar sustinerii functiilor cardiovasculare. Decizia medicului specialist cardiolog este prioritara fata de orice alta abordare terapeutica.

Este intrat in banal faptul ca odata ce a primit un diagnostic cu o afectiune cardiovasculara, acea persoana poarta aceasta “binecuvantare” medicala tot restul vietii sale.

Homeogenezica complementara schimba radical aceasta situatie. Prin utilizarea suplimentelor alimentare Homeogenezis, intr-o perioada ce poate varia de la un an si cel mult trei, peste 60% dintre persoanle care sufera de afectiuni cardiovasculare scapa de aceasta eticheta, iar in cazul in care se adauga si un echilibru emotional interior adecvat, procentul poate creste pana la 90%.


Cu exceptia accidentelor, traumatismelor, afectiunilor congenitale si ereditare, dereglarile aparatului cardiovascular apar ca o consecinta a dereglarii altor sisteme si aparate. Homeogenezica complementara rezolva urmatoarele aspecte:

1. Reduce efectele adverse ale medicatiei alopate.

2. Echilibreaza organele si tesuturile a caror dereglare a dus la aparitia si declansarea bolilor cardiovasculare.

3. In paralel cu tratamentul alopat care vizeaza mentinerea functiilor cardiovasculare prin interventie farmacologica si/sau chirurgicala, se echilibreaza treptat organizarea si activitatea organelor si tesuturilor cardiovasculare afectate.

4. Optimizeaza substratul emotional - afectiv care mai ales pe cai endocrin - vegetative a generat imbolnavirea, diminuand si indepartand efectele si consecintele psihosomatice.

Suplimentul alimentar Homeocardiovas este un remediu natural de tip naturist si homeopat care aduce la echilibru componentele aparatului cardiovascular :inima, pericardul, arterele, venele, capilarele. Utilizarea acestuia poate fi inlocuita cu produsul Homeosistemic atunci cand, pe langa sistemul cardiovascular, sunt afectate si alte parti ale organismului, cum sunt: rinichii, ficatul, sistemul imunitar, aparatul endocrin, etc. Pentru echilibrarea substratului emotional poate fi util Homeoemotional.


Inca din prima saptamana de folosire a remediului Homeocardiovas, in peste 50% din cazuri, se constata o imbunatatire a starii generale. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, refacerea in afectiunile cardiovasculare este de lunga durata. Aceasta perioada de refacere, poate fi redusa prin utilizarea, inca de la inceputul tratamentului, a produselor associate Homeosistemic si Homeoemotional.

16 Septembrie 2014

Vizualizari: 3102

Voteaza:

Afectiunile cardiovasculare si remediile naturale Homeogenezis 1.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE