Afectiunile de prostata si Ayurveda

Afectiunile de prostata si Ayurveda Mareste imaginea.

Afectiunile de prostata si Ayurveda

Medicina traditionala indiana, AYURVEDA, a pus la punct o intreaga gama de remedii naturale, avand la baza plantele medicinale din arealul indian, remedii cu o remarcabila eficacitate terapeutica in multe afectiuni.

AYURVEDA se bazeaza pe legatura dintre procesele fiziologice organice, alimentatie si factorii de mediu si reprezinta o sinteza a cunostintelor adunate din generatie in generatie, in realitate o asociere intre traditii si rigurozitatea stiintifica.

Remediile ayurvedice, produse exclusiv naturale din plante recoltate din zone nepoluate chimic sau radioactiv, isi instaleaza efectul bland, lent, fiziologic si fara reactii nocive – alergice, toxice, de intoleranta – sau nenocive, dar nedorite (neplacute).

AFECTIUNILE PROSTATICE – SUFERINTE DES INTALNITE

Infectiile prostatei (prostatitele) sunt de cele mai multe ori de natura bacteriana, cel mai fecvent fiind incriminata Escherichia colli (colibaciloza).

In adenomul de prostata se practica in primul rand decongestionarea zonei pelviene prin masuri igieno-dietetice, ca: repaus, evitarea eforturilor fizice, a constipatiei si a retentiei de urina. In caz de poliurie, se recomanda bai calde (40 de grade) de sezut. Se evita baututrile alcoolice, condimentele, ciocolata, cafeaua, alcoolul, statul prelungit pe scaun.

In adenomul de prostata apar dificultati in golirea vezicii urinare, senzatia de neputinta a emisiei de urina in totalitate, precum si mictiuni frecvente, mai ales noaptea, cu doar cateva picaturi.

Se recomanda antiinflamatoare, dar, numai pentru evitarea interventiei chirurgicale si pentru un efect imediat.

O altenativa naturala pentru evitarea si remedierea problemelor prostatei va este oferita de Ayurveda – Medicina traditonala indiana veche de peste 5000 de ani.
Medicina ayurvedica va ofera beneficii similare, in mod natural, fara riscuri si costuri atat de mari.

Pentru a evita riscurile complicatiile adiacente, neplacerile tratamentului medicamentos dar si pentru a preveni aparaitia problemelor prostatice, AYURMED va ofera PROSTATOSALM.

PROSTATOSALM este un supliment alimentar ayurvedic 100% natural, marca Ayurmed, produs si comercializat de Star International Med Impex, este destinat barbatilor si contribuie la mentinerea sanatatii prostatei si a cailor urinare. Contribuie la reducerea manifestarilor neplacute cauzate de cresterea in volum a prostatei: urinari frecvente si dureroase, mai ales in timpul noptii, senzatia de golire incompleta a vezicii, scaderea performantei sexuale.

Sustine eliminarea agentilor patogeni la nivelul cailor urinare, mentinerea integritatii epiteliului uretrei. PROSTATOSALM sustine revenirea la normal a prostatei si fluxului urinar cu eliminarea corespunzatoare a deseurilor metabolice si a altor toxine din organism. Complexul de fitonutrienti din plante asigura sustinerea sistemului imunitar si protectia celulelor si tesuturilor de stresul oxidativ crescand astfel rezistenta si capacitatea de autoaparare a organismului. Produsul PROSTATOSALM este util atat barbatilor tineri cu diverse afectiuni care determina marirea prostatei dar mai ales barbatilor cu varsta de peste 50 de ani, deoarece riscul aparitiei unor afectiuni ale prostatei creste odata cu inaintarea in varsta.

PROSTATOSALM - tablete contribuie la:

- buna functionare a prostatei;

- reducerea manifestarilor neplacute cauzate de cresterea in volum a prostatei: urinari frecvente si dureroase, mai ales in timpul noptii, senzatia de golire incompleta a vezicii, scaderea performantei sexuale;

- detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor la nivel renal;

- sustinerea sistemului imunitar si protectia celulelor si tesuturilor de stresul oxidativ crescand astfel rezistenta si capacitatea de autoaparare a organismului.

Vetiveria zizanioides (Ushira) - sustine circulatia sanguina, functiile sexuale si eliminarea bacteriilor si fungilor de la nivelul cailor urinare.

Cucurbita maxima (Dovleac) - semintele de dovleac au un continut bogat de zinc si ulei cu un continut bogat in acizi grasi nesaturati. Sustine functionarea sistemului reproducator, creste fluxul urinar, imbunatateste circulatia sanguina pelvina. Zincul, are rol in sustinerea imunitatii, integritatii tesuturilor si a ADN-ului si ARN-ului si incetineste procesul de imbatranire celulara.

Piper cubeba (cubeb) - fitonutrientii din fructe cresc diureza si scad inflamatia epiteliului cailor urinare. Creste circulatia sanguina. Are actiune antioxidanta (inhiba formarea radicalilor liberi) datorita continutului bogat in polifenoli.

Juniperus communis (Ienupar) – substantele bioactive din fruct sustin diminuarea numarului bacteriilor de la nivelul prostatei si cailor urinare in caz de infectii, litiaza sau alte afectiuni de natura infectioase de la nivelul apatului urinar. Sustine fluxul urinar normal.

Bergenia ligulata - fitonutrientii din radacina cresc diureza si inhiba procesul de cristalizare si crestere a cristalelor de oxalat de calciu la nivelul tractului urinar. Creste nivelul de eliminare a magneziului prin urina.

Modul de utilizare si doza recomandata:


Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administreaza cu 1/2 ora inainte de mesele principale sau la o ora dupa masa, minim o luna, optim 3-6 luni.

Numai pentru barbati adulti.

In timpul administrarii nu se recomanda consumul de produse lactate, condimente, alcool.

Prof. Univ. Dr. Farm. Ing. SENECA – SANDRIN BERGHEANU
dr. DRAGOS IONESCU

 

04 August 2015

Vizualizari: 1986

Voteaza:

Afectiunile de prostata si Ayurveda 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Afectiunile de prostata

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE