Ce este constipatia si cum o putem combate?

Ce este constipatia?

Constipatia nu reprezinta o boala in sine, ci este un simptom care apare in cadrul unor patologii diverse. In general, specialistii definesc constipatia prin scaderea frecventei de eliminare a materiilor fecale sau eliminarea lor cu efort, datorita consistentei crescute.

Constipatia este una dintre cele mai frecvente afectiuni gastrointestinale. Cele mai afectate categorii de varsta sunt copii si varstnicii. Totodata, femeile sunt mult mai afectate decat barbatii.

Care sunt cauzele constipatiei?

Constipatia poate afecta orice individ pentru perioade scurte de timp, episoade care se remit cu ajutorul unei diete adecvate, completata de aportul a cel putin 2 litri de apa pe zi. Constipatia se poate datora unor cauze multiple, cele mai comune cauze sunt reprezentate de o alimentatie nesanatoasa, lipsa hidratarii si lipsa activitatii fizice. Alte cauze se pot referi la stres, anxietate, consumul anumitor medicamente, prezenta hemoroizilor, fisuri anale samd.

Cum putem avea un tranzit intestinal normal?

Tranzitul intestinal poate fi ajutat prin mese regulate, bogate in fibre care pot include tarate, cereale, fasole, fructe si legume proaspete, consumul de lichide alaturi de o activitate fizica regulata.

Un tranzit intestinal normal presupune un mod de viata sanatos si ordonat, ce poate fi perturbat insa de o serie lunga de factori. Cu totii ne confruntam cu episoade ocazionale de constipatie pe parcursul vietii noastre.

HERBOLAX® Rapid este un supliment alimentar laxativ natural ce apartine gamei Premium de la Cosmo Pharm®, obtinut dintr-un amestec unic de pulberi de frunze de Senna si scoarta de Crusin.

HERBOLAX® Rapid stimuleaza motilitatea ajuta la buna functionare a tranzitului intestinal si la combaterea constipatiei severe.

Beneficiile HERBOLAX® Rapid
• Laxativ natural destinat cazurilor de constipatie ocazionala;
• Contribuie la un tranzit intestinal regulat;
• Elimina eficient continutul tubului digestiv;
• Detoxifiant- ajuta la eliminare toxinelor si scaderea colesterolului;
• Adjuvant in ameliorarea hemoroizilor.
• Complementar tratamentului pre si post-operator;

Descopera toate detaliile: beneficii, indicatii, precautii si eticheta HERBOLAX® Rapid.

La COSMO PHARM®, ne preocupam sa-ti aducem sanatate din natura® !

15 Februarie 2019

Vizualizari: 1463

Voteaza:

Ce este constipatia si cum o putem combate? 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

constipatia

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE